Rezervari on-line

Nisipurile de Aur

harta Nisipurile de Aurharta Nisipurile de Aur

     Nisipurile de Aur – perla litoralului Bulgar - cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, isi are pe drept cuvint denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Aflata la doar 15 km de Albena si circa 18 km de Varna, statiunea se desfasoara pe teritoriul parcului national “Nisipurile de Aur”, ingrijit cu multa atentie de ecologisti.
      Nisipurile de Aur, statiune situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, impresurata de flori, stejari seculari si terase umbroase, ofera conditii perfecte pentru toate gusturile: cei care iubesc soarele si plaja si cei care se bucura de aerosoli, plimbari relaxante si tratament. Lipseste flora si fauna daunatoare oamenilor, inclusiv meduzele. Este curios ca in parcul statiunii (aflat la altitudinea de doar 277 m) puteti vedea cerbi, mistreti, iepuri, veverite rosii, vulturi si fazani. 
       Statiunea este perfecta pentru toate gusturile: fie ca e vorba de o escapada romantica cu persoana iubita, fie ca e vorba de calatoria cu colegii si prietenii, sau concediu cu familia. Multi considera Nisipurile de Aur statiunea cea mai preocupata de moda, fashion si lux. Restaurante pentru cele mai fine gusturi si self-service-uri, cofetarii si cafe-baruri, pub-uri si fast-food-uri, gasesti un loc perfect pentru toata lumea. Veti gasi si restaurante cu specific pescaresc si national bulgar, cu reprezentatii si spectacole folclorice, melodii populare si costume in culorii vii.
       Sali de conferinte ultramoderne, tratamente balneologice, sali de sport, o multitudine de posibilitati de practicare a sporturilor nautice (diving, surfing, banana etc.). Cinematograful in aer liber este o alta atractie a statiunii, parcul acvatic Aquarama, cazinoul Racul Rosu “Krasnyi Rak”, club de noapte Satra de Tigani “Tziganskyi Tabor”, teatru de vara, posibilitati de echitatie si inchirieri de biciclete, circa 10 corturi de tenis, mini golf, bowling, posibilitati de inchiriere a barcilor rapide si a yacht-urilor (exista club cu peste 100 de yachturi) etc.
       Statiunea Nisipurile de Aur (Golden Sands) este deschisa din luna mai pana in octombrie. Temperatura medie a verii este de circa 27 C, iar a apei de circa 24 C. Se ofera tratament al artritelor, nevrozelor, faringitelor cronice si bronsitelor, pe baza namolurilor, razelor ultraviolete, climatului marin si salinitatii apei.
       Pentru recreerea copiilor exista parc acvatic, locuri de joaca special amenajate, unele cu sah gigant; parintii pot lasa copiii pentru cateva ore in gradinite special amenajate in acest scop, bazine pentru copii.
      Merita vazut turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul (Cyasovnya Yoana Krestitelya), Manastirea Aladja pe doua nivele (sec XIV), acoperita de picturi murale. Se pot face drumetii catre izvoare minerale, sau puteti participa la concursuri de frumusete, festivaluri, competitii sportive sau spectacole.
      Plaja din Nisipurile de Aur a fost premiata inca din 1996 cu “blue flag” pentru curatenie si servicii de calitate. In comparatie cu statiunea Mamaia din Romania (care are circa 60 hoteluri si plaja de peste 8 km), aceasta statiune oarecum limiteaza accesul la mare. Dar nu trebuie sa va faceti griji! In afara serviciilor de cea mai inalta calitate aproape toate hotelurile dispun de piscine (bine intretinute !!!). Calitatea serviciilor si dotarilor hoteliere este ireprosabila. Lungimea plajei fiind de circa 3,5 km lungime si pana la 100 m latime.

 


Hotel Admiral 5*

Poza Hotel Admiral 5*
Early Booking

Hotel Elena 4*

Poza Hotel Elena 4*
Early Booking

Hotel Kristal 4*

Poza Hotel Kristal 4*
Early Booking

Hotel Luna 4*

Poza Hotel Luna 4*
Early Booking

Hotel Mimosa 4*

Poza Hotel Mimosa 4*
Early Booking

Hotel Slavey 4*

Poza Hotel Slavey 4*
Early Booking

Hotel Viva Club 4*

Poza Hotel Viva Club 4*
Early Booking

Hotel Joya Park 4*

Poza Hotel Joya Park 4*
Early Booking

Hotel Central 4*

Poza Hotel Central 4*
Early Booking

Hotel Sofia 4*

Poza Hotel Sofia 4*
Early Booking

Hotel Lilia 4*

Poza Hotel Lilia 4*
Early Booking

Hotel Atlas 4*

Poza Hotel Atlas 4*
Early Booking

Hotel Excelsior 4*

Poza Hotel Excelsior 4*
Early Booking

Hotel Royal 4*

Poza Hotel Royal 4*
Early Booking

Hotel Madara 4*

Poza Hotel Madara 4*
Early Booking

Hotel Arena Mar 4*

Poza Hotel Arena Mar 4*
Early Booking

Hotel Shipka 4*

Poza Hotel Shipka 4*
Early Booking

Hotel Havana 4*

Poza Hotel Havana 4*
Early Booking

Hotel Mirabelle 4*

Poza Hotel Mirabelle 4*
Early Booking

Hotel Perla 3*

Poza Hotel Perla 3*
Early Booking

Hotel Perunika 3*

Poza Hotel Perunika 3*
Early Booking

Hotel Pliska 3*

Poza Hotel Pliska 3*
Early Booking

Hotel Gradina 3*

Poza Hotel Gradina 3*
Early Booking

Hotel Blue Sky 3*

Poza Hotel Blue Sky 3*
Early Booking

Hotel Briz 3*

Poza Hotel Briz 3*
Early Booking

Hotel Preslav 3*

Poza Hotel Preslav 3*
Early Booking

Hotel Lyulyak 3*

Poza Hotel Lyulyak 3*
Early Booking

Hotel Bonita 3*

Poza Hotel Bonita 3*
Early Booking

Hotel Gladiola 3*

Poza Hotel Gladiola 3*
Early Booking

Hotel Kini Park 3*

Poza Hotel Kini Park 3*
Early Booking

Hotel Silver 3*

Poza Hotel Silver 3*
Early Booking

Hotel Detelina 3*

Poza Hotel Detelina 3*
Early Booking

Hotel Vezhen 3*

Poza Hotel Vezhen 3*
Early Booking

Hotel Bona Vita 2*

Poza Hotel Bona Vita 2*
Early Booking