Rezervari on-line

Kusadasi

harta Kusadasiharta Kusadasi

Kusadasi este un oras-port la Marea Egee care s-a dezvoltat sub cateva civilizatii succesive : greaca, romana, venetiana, genoveza si otomana.
Kusadasi este rasfatat de razele soarelui timp de 300 zile pe an. Numeroase plaje cu nisip fin, cu apa calda (Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club  Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach, Long Beach) si cu o atmosfera linistita, permit activitati precum: windsurfing, ski nautic, plimbari cu barca, pescuit, volei, ideale pentru cei care iubesc viata activa.
In nici un caz nu poti pleca din Kusadasi daca nu ai trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland, Aqua Fantasy, Aqualand), daca nu ai incercat un jeep sau horse safari, nu te-ai distrat la o seara turceasca traditionala, nu ai incercat scuba diving in Marea Egee si nu te-ai relaxat la un masaj in « hamam » (baile turcesti).  
Va  invitam sa participati la urmatoarele excursii optionale:  
 * Excursie la Efes - orasul antic.  Excursie pe coasta de sud a Turciei, orasul care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii antice - Templul zeitei Artemis. Putem vizita Marele Teatru (cu o capacitate de 25.000 locuri), Biblioteca lui Celsius, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian.
* Excursie la Pamukkale - terasele de calcar. Ne lasam fascinati de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia - piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.
* Excursie la Cetatea Pirene, Miletos – situata aproape de lunca sinuosului rau  Meander, dar pe un varf stancos si inconjurat de impresionante fortificatii, cetatea Priene. se mandreste cu Templul Zeitei Athena, Casa Sacra, Templul lui Zeus. Cetatea Milet este unul dintre cele mai vechi orase ale Ioniei, aflat la nord de Soke si la 60 km de Kusadasi. Este, de asemenea, orasul multor oameni de stiinta si filozofi, ca Thales, Isidor (arhitectul Hagiei  Sofia din Istanbul).
*Seara turceasca  – Puteti petrece o  seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi – Kervansaray. Veti viziona momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare precum  si vestitele dansatoare din buric. (In pret sunt incluse transportul, cina, bauturile racoritoare).
* Picnic pe vapor – plimbare cu vaporasul pe Marea Egee – Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei. Statiunea Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de yahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera acostand aici in fiecare an (In pret sunt incluse transportul, pranzul, bauturile racoritoare).
* Adaland  si Aquafantasy – parcuri de distractii  – doua din cele mai mari parcuri de distractii. Situate in inima naturii, parcurile de distractii satisfac cele mai exigente preferinte (In pret sunt incluse: transportul si taxele de intrare).
 


Hotel Surtel 3*

Poza Hotel Surtel 3*
Early Booking

Hotel Albora 3*

Poza Hotel Albora 3*
Early Booking

Hotel Asena 3*

Poza Hotel Asena 3*
Early Booking