Rezervari on-line

Paralia Katerini

harta Paralia Kateriniharta Paralia Katerini

Statiunea Paralia Katerini este situatã in Pieria, zona din partea nordica a Muntelui Olimp, numita “tara bogata” sau “tara de sub munte”. Statiunea Paralia – Olympic Beach si orasul Katerini alcatuiesc cel mai cosmopolit si mai luminos colt din Pieria, situat la numai 75 km sud de Salonic si 20 km de Muntele Olimp.
Distanta Bucuresti – Paralia Katerini este de aproximativ 760 km,
Terasele au meniurile scrise in limbile germana, greaca, engleza, franceza, poloneza, croata si romana, si chelneri care te invita sa iei loc in limba romana, iti ureaza "pofta buna!", iti multumesc ca te-ai oprit la terasa lor si te invita sa revii.
Grecilor le place sa petreaca, de aceea tavernele, restaurantele, barurile si cluburile sunt intotdeauna pline.
Plajele lungi din Paralia Katerini si Olympic Beach se remarca pentru nisipul fin si auriu, cat si pentru apele curate.
Puteti practica sporturi nautice, sa faceti mini-croaziere, scuba diving, in care puteti admira frumusetile ascunse, iar pentru cei mai mici exista tobogane de apa si“Luna Park”.
Tot ce trebuie sa faceti in acest sejur este sa va relaxati si sa va bucurati de ofertele si programul nostru.

UTILE
In Paralia Katerini ora este aceeasi cu cea a Romaniei, limba nationala este limba greaca, iar a doua limba vorbita este engleza,moneda este euro.
Oferta de shopping este foarte variata in Paralia Katerini: veti gasi o multime de supermarketuri, magazine de souveniruri, confectii, tot aici gasiti cele mai multe magazine de blanuri, piele si bijuterii.
In Paralia Katerini plajele sunt lungi, cu nisip auriu si ape curate, dotate cu sezlonguri si umbrelute (un sezlong costă 3 euro/ zi, dar dacă faci consumaţie la barul/ terasa care deţine sezlongul respectiv, nu mai plăteşti nimic în plus).
Trebuie sa ajungi neaparat si in cluburile si discotecile din Paralia Katerini: Casa de la Note, Omilos, DaLuxe, Havana.
Amatorii de sporturi cu motor pot inchiria scutere, atv-uri sau carturi.
Daca esti fan inrait al go-kart-ului, poti sa te bucuri pe indelete de hobby-ul tau pentru ca statiunea dispune de o pista de carting, iar preturile sunt rezonabile si carturile calitative.


Hotel Aqua Star 2*

Poza Hotel Aqua Star 2*
Early Booking

Hotel Li La Lo 2*

Poza Hotel Li La Lo 2*
Early Booking

Villa Alasitas 2*

Poza Villa Alasitas 2*
Early Booking