Rezervari on-line

Flirsch Am Arlberg


Flirsch am Arlberg este situat în munții, la 1 157 m deasupra nivelului mării, şi are 914 locuitori.
Un mic sat pitoresc, Flirsch se află în regiunea Tyrolean Arlberg şi oferă o gamă largă de facilităţi de agrement. După o zi cu activitati sportive veţi găsi restaurante excelente, confortabile baruri şi pub-uri, şi o discotecă. Datorită locaţiei sale uşor puteţi călători in Elveţia, Liechtenstein, Tirol Sud sau Bavaria.
Cum se ajunge acolo?
Cu maşina: Landeck Bludenz - Arlberg tunel - Flirsch Garmisch - Fernpass - Imst - Landeck - Flirsch München - Kufstein - Innsbruck - Landeck - Flirsch Brennerpass - Innsbruck - Lindau - Bregenz- Flirsch
Cu avion: Innsbruck aeroport: 100 km
Statiune de vară
Flirsch este un mic sat idilic în Alpi Tirolezi şi oferă oaspeţilor săi, alături de linişte şi relaxare, o reţea uimitoare de drumeții. În plus, o bună gama de alte activităţi este disponibil inclusiv tenis, echitatie, pescuit, rafting si mountain bike.
Staţiune de iarna
Flirsch oferă condiţii ideale pentru amatorii de schi şi tot felul de activitati de vacanţă. Celebru Arlberg Ski-circ, care oferă acces la 260 km de pârtii bine pregătite, unde se poate ajunge în 20 de minute cu un serviciu gratuit de transfer. Flirsch oferă, de asemenea, 39 km de trasee de ţară, un patinoar și sănii pentru distractie.