Rezervari on-line

Cap Aurora

harta Cap Auroraharta Cap Aurora

Statiunea Cap Aurora este cea mai mica unitate turistica care poate fi denumita statiune, de regula fiind inclusa in Jupiter de catre majoritatea lucrarilor de specialitate si in ofertele agentiilor de turism
Pozitia particulara pe care o are ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc. Este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru de intindere neteda fara golfuri si peninsule.
Acesta mica peninsula prezinta o faleza fragmentata in numeroase golfulete mici marginite de diguri de protectie, construite pe vremea cand s-au facut si hotelurile.
Plaja are un usor aspect de insula tropicala favorizat atat de aspectul general cat si de vecinatatea foarte apropiata a hotelurilor. Turistii cazati aici coboara de pe hotel direct pe plaja. Aceste aspecte cat si arhitectura unica pe litoralul romanesc a hotelurilor de aici au facut ca acesta micuta statiune sa fie asaltata multi ani la rand de turisti romani dar si de foarte multi turisti straini. Sunt 10 hoteluri si cu o singura exceptie toate poarta nume de pietre pretioase.
Accesul in Cap Aurora se face numai rutier pe drumul dintre Jupiter si Venus