Rezervari on-line

Vata Bai

harta Vata Bai

LA VATA este una dintre cele mai complexe si mai eficiente destinatii de spa & wellness din Europa de Est. Basmele romanesti vorbesc adesea despre apa, ca esenta a vietii vesnice si a fericirii absolute. Apa este, conform credintelor si superstitiilor populare romanesti, un elixir care reda personajelor sanatatea, frumusetea si tineretea.
LA VATA este un loc de basm. Apele termale minerale de LA VATA, bogate in calciu, sulf, sodiu si magneziu, care izvorasc din pamant la temperatura corpului (36-37ºC), sunt recunoscute, de sute de ani, pentru efectele lor terapeutice miraculoase. Insusi regele Carol al II-lea calatorea adesea la inceputul secololui XX, de la castelul sau din Savarsini spre Vata de Jos, pe un drum care se numeste Drumul Regelui, pentru a se trata cu apa de LA VATA.
In ultimii ani, accesul publicului larg la apele minerale de LA VATA a fost limitat, baza fiind folosita, pana in iunie 2010, ca centru de refacere pentru militarii romani care se intorceau din teatrele de operatii.
 

PROMISIUNILE LA VATA: SANATATE, FRUMUSETE SI RELAXARE
Centrul de spa & wellness de LA VATA este un centru de excelenta pentru tratarea, cu ajutorul apelor minerale termale si prin metode de medicina alternativa, a reumatismului degenerativ si a celui articular, a afectiunilor neurologice periferice, a nevrozei astenice, a afectiunilor cardiovasculare, hepatobiliare, metabolice si de nutritie, ginecologice si a altor boli profesionale.
LA VATA descoperi, cu ajutorul apelor termale minerale, a hidroterapiei, electroterapiei, kinetoterapiei si a esentelor de plante, alge marine si uleiuri vegetale, secretele sanatatii, frumusetii si tineretii vesnice. In centrul de spa & wellness ai posibilitatea sa slabesti, sa scapi de riduri si de celulita, sa iti tonifici muschii, sa te relaxezi, sa beneficiezi de servicii de infrumusetare personalizate. LA VATA mananci sanatos si inveti sa traiesti sanatos

Complexul `LA VATA` detine in prezent trei hoteluri :
- HOTEL PHOENIX ****
- HOTEL PONOR ***
- HOTEL BLEUMARIN ***