Rezervari on-line

Australia si Noua Zeelanda


Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com

 

AUSTRALIA ȘI NOUA ZEELANDA

Melbourne – Great Ocean Road – Cairns–Marea Bariera de Corali – Kuranda – Sydney – Bondi Beach – Blue Montains–Queenstown – Milford Sound – Muntele Cook – Christchurch – Peștera Licuricilor Waitomo – Rotorua – Maori Experience – Satul Hobitilor – Auckland

17 zile – avion

 

Kia Ora”, bine ai venit în paradis!

Australia este cunoscută drept „țara norocoasă”. Este un loc unic și, probabil, datorită vastității sale, este una dintre cele mai interesante și mai diversificate națiuni din lume în ceea ce privește peisajele, flora și fauna.  În Australia, natura chiar dă spectacol. Veți găsi cratere vaste care sculptează deșertul, formațiuni de stâncă care datează de milioane de ani și stâlpi de calcar care se ridică din nisip. Aceste atracții naturale uimitoare nu trebuie ratate.

Când majoritatea oamenilor se gândesc la Noua Zeelandă, probabil se gândesc la parcuri naționale incredibile, pasărea Kiwi și Stăpânul Inelelor. Este totul bine și corect, dar primul lucru pe care trebuie să îl știți este că “Țăra Norului Alb Lung” este incredibil de diversă și fascinantă, ca și Australia.

Așadar, acest circuit se încadrează în categoria “o dată in viață” și vă va duce în locuri uimitoare și UNICE.

De ce veţi iubi această călătorie :

Vei descoperi locuri în care ceva nou va aștepta în fiecare zi. Puține destinații se laudă cu atât de multe minuni naturale uluitoare.;

Vizitaţi Sydney,  cel mai vechi, cel mai mare și (unii spun) cel mai frumos oraș din Australia, memorabil pentru mult mai mult decât reperele sale celebre. Creat în jurul unuia dintre cele mai uluitoare porturi din lume, nu există nicio îndoială că Podul și Opera din Sydney își merită renumele.

Faceţi un salt de la Cairns în minunile Patrimoniului Mondial din Marea Barieră de Corali și pădurea tropicală Daintree.

Relaxați-vă în stațiunile Port Douglas și Mission Beach sau pe insula Lizard. Luați vechea cale ferată până la Kuranda sau urmați Great Tropical Drive până la râurile cu apă albă și Atherton Tablelands. Îndreptați-vă spre nord, spre Cape Tribulation sau luați Savannah Way pentru o călătorie în trecut.

Există multe de iubit la Melbourne - doar întrebați localnicii. Acest oraș sofisticat al lumii din colțul de sud-est al Australiei continentale inspiră o pasiune profundă celor care locuiesc aici.

Melbourne este foarte mult despre stilul de viață. Nu este o mare surpriză pentru locuitori că orașul lor a fost clasat drept unul dintre cele mai locuibile orașe din lume.

Descopera orasul Christchurch - atât vibrant, cât și mereu în evoluție; este inconjurat de o regiune de minuni naturale si remarcabile contraste.

Ramai surprins de peisajul urban din Aukland – liniile gratioase ale podului Harbour, apele stralucitoare ale portului Waitemata și Golful Hauraki.

 

Program

Ziua 1 – 13.03: București – Melbourne

Plecăm din București cu destinaţia Melbourne, unde ne așteaptă zile însorite pe continentul australian.

Ziua 2 – 14.03:  Sosire in Melbourne

Ajungem în Australia aproape de lăsarea serii. Bine ai venit! Melbourne ne întâmpină cu un multiculturalism remarcabil, cu o arhitectură deosebită și cu plaje minunate. Avem ocazia să surprindem puţin din sufletul orașului în drum spre hotel, unde rămânem să ne odihnim. Cazare in Melbourne: Rendezvous Melbourne (sau similar)

Mese incluse: fara masa

Ziua 3 – 15.03: Melbourne - Insula Phillip

După un mic-dejun delicios, facem un tur al orașului. Admirăm arhitectura unor simboluri precum Primăria, Catedrala Sfântul Paul, Parlamentul, gara Flinders Street și Piata Federaţiei și vedem eleganta zonă de promenadă St. Kilda. Continuăm turul cu Shine of Rememberance, monument construit în 1934 în memoria soldaţilor căzuţi în Primul Război Mondial, apoi cu Cricket Ground, Piaţa Queen Victoria, Universitatea din Melbourne și celebrele terenuri de tenis unde are loc Australian Open. Ne relaxăm puţin în fermecătoarea Grădină Fitzroy, unde printre miile de flori elegante se află Captain’s Cook Cottage, un omagiu pentru James Cook, care nu a ajuns pe pământ australian. Urmează timp liber pentru prânz, prilej numai bun pentru a încerca preparate de tip street-food, de o varietate impresionantă. Facem apoi excursie până pe Phillip Island ce îţi va oferi o panoramică superbă asupra coastei și, cu puţin noroc, vei avea cele mai frumoase instantanee de vacanţă cu foci, urși Koala și multe alte animale exotice. La apusul soarelui, vom lua parte la Parada Pinguinilor Pitici, care se întorc la ţărm dupa o intensă zi de pescuit. Cu siguranţă, o experienţă pe care n-o vei uita niciodată! Cazare in Melbourne: Rendezvous Melbourne (sau similar).

Mese incluse: mic dejun

Ziua 4 – 16.03: Melbourne – Great Ocean Road

Începem ziua într-un mod idilic cu o excursie pe Great Ocean Road, una dintre cele mai frumoase șosele de coastă din întreaga lume, care se întinde pe mai mult de 300 de kilometri. Pregătește-ţi aparatul de fotografiat, căci urmează peisaje care îţi vor tăia răsuflarea și îţi vor bucura mintea! Trecem și prin pitoreștile staţiuni Lorne și Apollo Bay, în cel din urmă loc oprindu-ne pentru un prânz memorabil. Continuăm călătoria pe Great Ocean Road cu Cei Doisprezece Apostoli, piloni uriași din piatră care păzesc elegant uscatul. Cina o vom dervi intr-un loc pitoresc, la Great Ocean Road Brewhouse. Revenim pe seară în Melbourne.

Cazare in Melbourne: Rendezvous Melbourne (sau similar). Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 5 – 17.03: Melbourne - Cairns

După ce luăm mic-dejunul, plecăm la aeroport și zburăm în Cairns. Un paradis turistic, orașul este plin de baruri, cluburi, restaurante și cafenele pentru toate gusturile și buzunarele. Mai mult, milioane de turiști îi trec pragul deoarece reprezintă „poarta de intrare” în lumea Marii Bariere de Corali. Avem timp liber să explorăm însoritul Cairns până la lăsarea serii. Îţi sugerăm să te plimbi pe faleza spectaculoasă și să savurezi cel puţin un cocteil tropical răcoritor! Cazare in Cairns: Crystalbrook Bailey (sau similar). Mese incluse: mic dejun

Ziua 6 – 18.03: Cairns – Marea Barieră de Corali (SUNLOVER REEF CRUISES)

După o plimbare relaxată prin portul turistic din Cairns, pornim într-o croazieră de zile mari. Nu uitati să vă luati crema cu protecție solară și haine ce vă pot proteja de soare, costum de baie și prosop, dar nu în ultimul rand, aparatul de fotografiat. Urcăm la bordul unui catamaran și mergem până la platforma Marine World de pe reciful Moore, chiar în inima Marii Bariere de Corali. Avem cinci ore la dispoziţie pentru o multitudine de activităţi deosebite: snorkeling, scuba diving, plimbarea cu barca (glass bottom), semi-scufundare și alte surprize. Cu alte cuvinte, numeroase metode de explorare a superbei „păduri tropicale” din ocean, unică în lume și deosebit de fragilă. La prânz, mâncăm pe vas preparate proaspete pe bază de fructe de mare și savurăm cafea și ceai după bunul plac. Cazare in Cairns: Crystalbrook Bailey (sau similar).

Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 7 – 19.03. Kuranda – Rainforestation Nature Park – Skyrail  - Tjapukai Cultural Park

Pregătiți de aventură?

O nouă zi cu atmosferă de vacanţă și pornim într-o excursie pe care ţi-o vei aminti întreaga viaţă. Vom lua trenul panoramic Kuranda Scenic pentru o călătorie spectaculoasă, alături de un ghid prietenos. În Kuranda, vom face o plimbare pe străzile pline de magazine de suveniruri, baruri, restaurante și cafenele vesele.

Ajungem apoi la Rainforestation Nature Park, o atracție turistică în apropiere de Kuranda (în Far North Queensland). Amplasat pe o suprafață de 100 de acri (40 ha) în mijlocul pădurilor tropicale din Patrimoniul Mondial, parcul (fostul Mountain Groves) a fost deschis în 1976. Situl fusese folosit anterior ca plantație de cafea și portocale. Pădurile pluviale s-au extins de atunci în mod semnificativ pentru a oferi vizitatorilor o perspectivă asupra culturii indigene, faunei sălbatice native din Australia și pădurile tropicale incluse în Patrimoniul Mondial. Vom face un tur al pădurilor tropicale la bordul unui Army Duck (amfibie DUKW) în timp ce ghidul explică varietatea de plante și animale sălbatice locale. Turul continuă pe un lac și trece printr-o livadă de fructe tropicale, cu peste 40 de specii diferite de pomi fructiferi tropicali exotici.

Vom asista un spectacol susținut de Pamagirri Aboriginal Dance Troupe într-un amfiteatru din pădure tropicală și vom face o plimbare în timpul viselor (Dreamtime Walk), unde puteți  învăța să aruncați un bumerang și să cântați la un didgeridoo.

Nu parasim Rainforestation Nature Park fara a vizita Koala & Wildlife Park, deschis în 1996, unde ne vom plimba de-a lungul drumurilor înalte pentru a vedea animale native australiene, inclusiv crocodili, koala, canguri, wallabies, dingo, wombats, casuari, șopârle și șerpi. Apoi mergem timp de o oră cu cel mai renumit mijloc de transport din Cairns, telefericul Skyrail, care alunecă peste pădurea tropicală și îţi oferă șansa unor perspective de poveste asupra oceanului și cascadelor din zonă. Facem o oprire și la Tjapukai Aboriginal Cultural Park, pentru a explora bogata istorie a celei mai vechi culturi din lume, care datează de peste 40.000 de ani. Cazare in Cairns: Crystalbrook Bailey (sau similar). Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 8 – 20.03. Cairns – Sydney

După o ultimă porţie de bălăceală sau o plimbare energizantă, ne luăm la revedere de la șarmantul Cairns și zburăm cu destinaţia Sydney. „Dacă privești pe geam, vei putea vedea totul: orizontul dramatic, intinderea albastra a portului dantelat de golfuri si o puzderie de acoperisuri de olane” - așa descrie National Geographic Traveler zborul deasupra celui mai populat oraș al Australiei.

Cazare in Sydney: Crowne Plaza Darling Harbour (sau similar). Mese incluse: mic dejun

Ziua 8 – 20.03. Cairns – Sydney

După o ultimă porţie de bălăceală sau o plimbare energizantă, ne luăm la revedere de la șarmantul Cairns și zburăm cu destinaţia Sydney. „Dacă privești pe geam, vei putea vedea totul: orizontul dramatic, intinderea albastra a portului dantelat de golfuri si o puzderie de acoperisuri de olane” - așa descrie National Geographic Traveler zborul deasupra celui mai populat oraș al Australiei.

Cazare in Sydney: Crowne Plaza Darling Harbour (sau similar). Mese incluse: mic dejun

Ziua 9 – 21.03. Sydney – Bondi Beach

 Facem un tur al spectaculosului Sydney alături de un ghid local. Vedem clădiri relevante istoric precum Conservatorul, Biblioteca de Stat, Palatul Parlamentului, Hyde Park Barracks, Catedrala St. Mary și Mrs. Macquarie’s Point, unde vom face fotografii grandioase cu promontoriul în forma unei smochine. Vedem și zonele rezidenţiale Rushcutters Bay, Rose Bay, Double Bay și Watson Bay to The Gap, apoi intrarea în măreţul Port Sydney și continuăm spre Bondi Beach. Stai fără grijă, ai timp pentru o plimbare în zona de promenadă și pentru a savura o îngheţată sau o vată de zahăr pufoasă. Revenim apoi la hotel, iar toată după-amiaza vei putea explora orașul pentru a-i descoperi comorile arhitecturale și naturale.

Cazare in Sydney: Crowne Plaza Darling Harbour (sau similar). Mese incluse: mic dejun

Ziua 10 – 22.03. Featherdale Wildlife Park - Blue Mountains – Katoomba

Prima destinaţie de astăzi este Featherdale Wildlife Park, unde pătrundem în fabuloasa faună australiană. Vedem celebrii canguri, emu, diavolul tasmanian, wombats, urși Koala și îi fotografiem în voie.

Continuăm periplul către Blue Mountains în timp ce ne bucurăm de panorama extraordinară, vedem Echo Point și Three Sisters, o legendară formaţiune stâncoasă cu reflexe aurii, și ne oprim în Katoomba. Aici vom călători pe Scenic Railway, calea ferată cea mai abruptă din lume, vom face pe jos o incursiune în bogata pădure tropicală și vom urca în Scenic Cableway, o telecabină imensă care ne va urca pe munte pentru alte fotografii de neuitat. Urmează Scenic Skyway, o telecabină care te va face să simţi că plutești. Ne întoarcem la autocar și mergem în Leura, considerat cel mai frumos orășel din zona Blue Mountain. Seara revenim în Sydney și ne retragem la hotel pentru odihnă. Cazare in Sydney: Crowne Plaza Darling Harbour (sau similar)

Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 11 – 23.03. Sydney - Queenstown

După ce mâncăm de dimineaţă, mergem la aeroport pentru îmbarcarea spre Noua Zeelandă. Ajungem în Queenstown, care ne învăluie în culori pastel, spre deosebire de restul peisajului selenar al Tanzaniei. Centrul orașului este plin de magazine și cafenele, așa că îţi propunem să mergi la o sesiune de shopping înainte de turul panoramic al pitoreștii așezări de pe malul lacului Wakatipu. Pe seară, mergem la hotel, căci ne așteaptă o altă zi plină. Cazare in Queenstown: Copthorne Hotel & Resort Queenstown Lakefront (sau similar)

Mese incluse: mic dejun

Ziua 12 – 24.03. Queenstown – Milford Sounds

Începem aventura de azi călătorind de-a lungul lacului Wakatipu, prin câmpiile Waimea și pe dealurile cafenii, în timp ce vârfurile acoperite cu zăpadă ne veghează semeţe. Am ajuns în locul unde s-a filmat renumitul film „Stăpânul Inelelor”, care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Intrăm pe celebra șosea alpină Milford road și ne lăsăm cuceriţi de peisajul extraordinar, cu lacuri, chei, păduri tropicale și nu numai. În Milford, ne îmbarcăm pentru o croazieră specială pe fiord, unde vom admira cascadele Bowen și Stirling, vârful Mitre și gheţarul Muntelui Pembroke. Cu puţină atenţie, veţi vedea delfini, foci sau pinguini, așa că ţineţi aparatul de fotografiat la îndemână! Cazare in Queenstown: Copthorne Hotel & Resort Queenstown Lakefront (sau similar).

Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 13 – 25.03. Queenstown – Parcul Naţional Muntele Cook – Christchurch

 Pornim de dimineaţă pe un traseu considerat de milioane de turiști cel mai frumos din Noua Zeelandă! Mergem prin cheile râului Kawarau spre Cornwell, unde se înalţă Munţii Dunstan, traversăm Pasul Lindis către Lacul Pukaki și ajungem în Parcul Naţional Muntele Cook, care face parte din patrimoniul universal. Aproape jumătate din suprafaţa parcului este reprezentată de gheţari, iar punctul cel mai înalt este maiestuosul Munte Cook, 3.764 de metri. Continuăm excursia până la Christchurc, unde facem un tur al așezării supranumite Orașul Grădină. Cazare in Christchurch: Ibis Christchurch (sau similar)

Mese incluse: mic dejun

Ziua 14 – 26.03. Christchurch – Auckland – Waitomo – Rotorua

După mic-dejun, zburăm spre Waitomo, care ascunde o reţea fabuloasă de peste 300 de peșteri, interconectate prin pasaje și sculptate graţios de izvoare și râuri subterane. Mâncăm de prânz, apoi facem un tur ghidat care ne duce peste 250 de metri în adâncimea peșterilor și se încheie cu două locuri iconice, Catedrala și Peștera Licuricilor, unde asistăm la un spectacol desăvârșit al naturii. Ajungem apoi la Rotorua, așezare renumită pentru izvoarele termale, reprezentativă pentru cultura Maori.

Cazare in Rotorua: Sudima Rotorua (sau similar). Mese incluse: mic dejun

Ziua 15 – 27.03. Rotorua - Hobbiton Movie Set Tour – Auckland

Ne îndreptăm către Matamata, unde ne așteaptă Satul Hobbiţilor, construit special pentru trilogia „Stăpânul Inelelor”. Facem un tur al construcţiilor inedite, pe care îl încheiem cu puţină relaxare la Green Dragon Inn, savurând o băutură în faţa focului. După prânzul delicios, ne îndreptăm spre Auckland. Numele său în Maori este Tamaki Makaurau, însemnând orașul îndrăgostiţilor, așa că nu rămâne decât să pătrundeţi în atmosfera romantică. Facem un tur al principalului centru cultural al Noii Zeelande și vedem mai întâi orașul de sus, de pe Muntele Eden, care oferă o panoramă de 360 de grade. Vizităm Parnell Village, cel mai vechi și mai cochet cartier al Aucklandului, apoi ne plimbăm pe Tamaki Drive, unde observăm frumuseţea zonei de pe faleza însorită. Restul zilei explorăm împrejurimile după cum dorim, iar seara revenim la hotel. Cazare in Queenstown: Copthorne Hotel & Resort Queenstown Lakefront (sau similar). Mese incluse: mic dejun

Ziua 12 – 24.03. Queenstown – Milford Sounds

Începem aventura de azi călătorind de-a lungul lacului Wakatipu, prin câmpiile Waimea și pe dealurile cafenii, în timp ce vârfurile acoperite cu zăpadă ne veghează semeţe. Am ajuns în locul unde s-a filmat renumitul film „Stăpânul Inelelor”, care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Intrăm pe celebra șosea alpină Milford road și ne lăsăm cuceriţi de peisajul extraordinar, cu lacuri, chei, păduri tropicale și nu numai. În Milford, ne îmbarcăm pentru o croazieră specială pe fiord, unde vom admira cascadele Bowen și Stirling, vârful Mitre și gheţarul Muntelui Pembroke. Cu puţină atenţie, veţi vedea delfini, foci sau pinguini, așa că ţineţi aparatul de fotografiat la îndemână! Cazare in Queenstown: Copthorne Hotel & Resort Queenstown Lakefront (sau similar)

Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 13 – 25.03. Queenstown – Parcul Naţional Muntele Cook – Christchurch

 Pornim de dimineaţă pe un traseu considerat de milioane de turiști cel mai frumos din Noua Zeelandă! Mergem prin cheile râului Kawarau spre Cornwell, unde se înalţă Munţii Dunstan, traversăm Pasul Lindis către Lacul Pukaki și ajungem în Parcul Naţional Muntele Cook, care face parte din patrimoniul universal. Aproape jumătate din suprafaţa parcului este reprezentată de gheţari, iar punctul cel mai înalt este maiestuosul Munte Cook, 3.764 de metri. Continuăm excursia până la Christchurc, unde facem un tur al așezării supranumite Orașul Grădină. Cazare in Christchurch: Ibis Christchurch (sau similar).

Mese incluse: mic dejun

Ziua 14 – 26.03. Christchurch – Waitomo – Rotorua

După mic-dejun, zburăm spre Waitomo, care ascunde o reţea fabuloasă de peste 300 de peșteri, interconectate prin pasaje și sculptate graţios de izvoare și râuri subterane. Mâncăm de prânz, apoi facem un tur ghidat care ne duce peste 250 de metri în adâncimea peșterilor și se încheie cu două locuri iconice, Catedrala și Peștera Licuricilor, unde asistăm la un spectacol desăvârșit al naturii. Ajungem apoi la Rotorua, așezare renumită pentru izvoarele termale, reprezentativă pentru cultura Maori.

Cazare in Rotorua: Sudima Rotorua (sau similar)

Mese incluse: mic dejun

Ziua 15 – 27.03. Rotorua - Hobbiton Movie Set Tour – Auckland

Ne îndreptăm către Matamata, unde ne așteaptă Satul Hobbiţilor, construit special pentru trilogia „Stăpânul Inelelor”. Facem un tur al construcţiilor inedite, pe care îl încheiem cu puţină relaxare la Green Dragon Inn, savurând o băutură în faţa focului. După prânzul delicios, ne îndreptăm spre Auckland. Numele său în Maori este Tamaki Makaurau, însemnând orașul îndrăgostiţilor, așa că nu rămâne decât să pătrundeţi în atmosfera romantică. Facem un tur al principalului centru cultural al Noii Zeelande și vedem mai întâi orașul de sus, de pe Muntele Eden, care oferă o panoramă de 360 de grade. Vizităm Parnell Village, cel mai vechi și mai cochet cartier al Aucklandului, apoi ne plimbăm pe Tamaki Drive, unde observăm frumuseţea zonei de pe faleza însorită. Restul zilei explorăm împrejurimile după cum dorim, iar seara revenim la hotel. Cazare in Auckland: Auckland City Hotel (sau similar)

Mese incluse: mic dejun și cină

Ziua 16 – 28.03. Auckland - București

Avem o ultimă ocazie de a ne plimba pe tărămul nou-zeelandez, înainte de a face bagajele și a pleca spre aeroport.

Ziua 17 – 29.03. București

Sosim în România, înseninaţi de vacanţa însorită și, cu siguranșă, cu amintiri unice în viaţă. Pe curând!

 

Nota: Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri  pe clase de zbor, care se modifica in functie de gradul de umplere.

 

PREȚ de la  6345 €

6045 € (Reducere Early Booking – valabil pana pe data de 30.06.2023)

 

DATE DE PLECARE : 13.03.2024

 

Servicii incluse

Zboruri intercontinentale la dus Bucuresti – Melbourne;

Zboruri interne si externe directe in Australia si Noua Zeelanda pe rutele: Melbourne – Cairns, compania Qantas Cairns – Sydeny, compania Qantas Sydney – Queenstown, compania Qantas Christchurch – Auckland, compania Air New Zeeland;

Zboruri intercontinentale la retur Auckland – Bucuresti,

Taxele de aeroport

Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;

Transfer aeroport– hotel – aeroport

Cazare 14 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* superior

6 cine + 1 pranz

Tur de oras Melbourne cu ghid local si intrare la Cook’s Cottage;

Excursie de 1 zi cu pranz inclus pe Great Ocean Road si biletele de intrare incluse;

Excursie de 1 zi cu catamaranul si pranz inclus la Marea Bariera de Corali;

Tur de oras cu ghid local la Sydney;

Excursie de 1 zi in muntii Blue cu intrare la parcul Featherdale Wildlife park, Scenicwolrd pass incluzand  3 calatorii cu Scenic Railway, Scenic Cableway, Scenic Skyway;

Excursie la Milford Sounds cu Croaziera pe Fiord si pranz inclus;

Tur de oras Queenstown panoramic;

Tur de oras Christchurch panoramic;

Excursie de 1 zi la Muntele Cook;

Excursie la pesterile Waitomo inclusiv Pestera Licuricilor;

Excursie in satul Hobbitilor cu tur ghidat Hobbiton Movie Set Tour, pranz festiv buffet inclus;

Tur de oras Auckland;

Ghizi locali

Conducător de grup român

Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;

Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;

 

Tariful nu include

Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului ;

Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Alte taxe şi cheltuieli personale

Alte mese decât cele menţionate

Băuturile la mese

Alte obiective turistice decât cele menţionate în program

Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)

Taxe de oraş plătibile la hotel, dacă se aplică.

 

Reduceri & Suplimente

Supliment single  1350 €

Pentru  grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15-19 persoane) se percepe un supliment de 395 €/ pers.

 

Acte necesare pentru călătorie

Paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data returului din excursie, care săa aibă cel puţin 2 coli albe;

Nu se acceptă paşaport temporar.

Viza pentru Australia se obtine prin aplicare on-line pe site-ul www.immi.gov.au. La momentul inscrierii agentul de turism va furniza toate detaliile necesarii aplicarii precum si lista de documente necesare a fi incarcate la momentul incarcarii aplicatiei de viza.

Nu este necesara viza pentru Noua Zeelandă

Este necesar  certificatul electronic NzeTA (New Zealand Electronic Travel Authority), obținut obligatoriu anterior deplasării. De asemenea, pentru călătoriile în Noua Zeelandă se achită o taxă de 35$ NZD (se achită prin intermediul serviciului de imigrări, în același timp cu obținerea certificatului electronic NZeTA.

 

Bine de știut

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice.

Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării.

Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate

Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/ frigider, seif etc); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.

Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.

Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tariff faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic

Aşezarea în autocarele/ microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;

Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide,  se va plăti suplimentul de single.

 

Trebuie să vezi :

Marea Barieră de Corali din nord-estul Australieri reprezintă cel mai mare sistem de recif de corali din lume. Ni se dezvăluie ca o lume minunată, plină de culori ireale și vieţuitoare surprinzătoare Cele 3.000 de recifuri și 300 de insule din care este formată Marea Barieră stârnesc interesul oamenilor de știinţă, al fotografi lor, al amatorilor de scufundări și al turiștilor, cu toţii plecând cu amintiri paradisiace.

Peștera Licuricilor

Descoperite în 1887, cele 300 de peșteri de la Wamtomo ascund comori nebănuite. În Peștera Licuricilor există un „cer înstelat în adâncurile pământului”, graţie unui fenomen cel puţin neobișnuit. Sute de mii de vietăţi aflate pe tavanul peșterii emit câte o lumină, iar stălucirea de poveste se reflectă în apă, dând un aer cu totul ireal locului.

 

Note finale :

·   Termen de inscriere : Minim 4 saptamani inainte de data plecarii

·   Grup minim 20 de persoane.

·   Pentru  grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15-19 persoane) se percepe un supliment de 395€ /persoana.