Rezervari on-line

Costa Blanca

harta Costa Blancaharta Costa Blanca

Costa Blanca sunt cei 200km de coasta ai provinciei Alicante, de la orasul Denia in nord, pana la orasul Torrevieja in sud. Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural. Si peisajul este variat - vai inverzite, livezi de portocali, livezi colorate si dealuri terasate.
Statiuni traditionale precum Calpe, Moraira si El Portet ofera conditii excelente pentru famii aflate in vacanta. Alte optiuni de vacanta sunt zonele rezidentiale din jurul Denia si orasul medieval Javea. Zone precum Costa Nova, La Cala, Lluca, Montgo, La Cala si La Sella sunt renumite pentru vilele cu piscine, terase si gradini. Costa Brava este o destinatie populara pentru ciclisti, artisti si iubitorii de natura, care sunt atrasi de frumusetea vaii Jalon si de satul muntenesc Guadalest.
Case taranesti care ofera gazduire, mici vile si pensiuni va asteapta in orasele precum Altea la Villa, Benissa, Cabo de Gorgos sau Benimaurell. De aici puteti ajunge cu usurinta in statiunile mai mari precum Altea, Javea, Moraira si Denia.
Copii care vin in vacanta pe Costa Blanca vor avea parte numai de surprize placute - Aqualandia, Parcul Safari Vergel, Mundomar si Tierra Mitica, unul dintre cele mai importante parcuri tematice din Spania. Plajele sunt locuri excelente pentru sporturi nautice, dar si pentru golf.
Benidorm este unul dintre cele mai mari centre turistice din Costa Blanca si coasta alicantina. Plaja cu nisip fin, apa cristalina si o excelenta clima pe tot parcursul anului, Benidorm castigand in felul acesta o reputatie de necontestat.
Fara cea mai mica indoiala una din atractile acestui oras sunt cele doua plaje, Playa de Levante si Playa de Poniente.
Din portul de Benidorm aveti posibilitatea de a merge cu vaporasul pana la insula de Benidorm, situata in centrul golfului. Legenda spune ca insula este o bucata de roca din Puig Campana ,din care a taiat viteazul Rolando in timpul unei expeditii in razboiul din Carlomagno.
Posibilitatiile oferite de Benidorm sunt nelimitate: incepand cu o promenada pe faleza sau de a se bucura de o baie in mare, pana a practica sporturi nautice sau de a realiza o excursie cu vaporasul la insula din Benidorm si terminand cu o zi de neuitat in Terra Mitica-parc tematic mediteranean destinat pentru cei tineri. Toate acestea, fara a omite petreceriile locale cu o gastronomie in care protagonistii sunt orezul si pestele


 


Gran Hotel Bali 4*

Poza Gran Hotel Bali 4*
Early Booking

Hotel Avenida 4*

Poza Hotel Avenida 4*
Early Booking

Hotel Flash 4*

Poza Hotel Flash 4*
Early Booking

Hotel Condal 3*

Poza Hotel Condal 3*
Early Booking

Hotel Galetamar 3*

Poza Hotel Galetamar 3*
Early Booking

Hotel Joya 3*

Poza Hotel Joya 3*
Early Booking

Hotel Rosamar 3*

Poza Hotel Rosamar 3*
Early Booking

Mont Park Hotel 3*

Poza Mont Park Hotel 3*
Early Booking