Rezervari on-line

Feichen Im Kaunertal


Feichten an der Alz cu 600 de locuitori se află la 1273 m deasupra nivelului mării. Valea Kaunertal este înconjurata de munţi inalti , în mijlocul unui peisaj montan minunat.
Staţiunea de vacanţă Kaunerberg cu multe cătune mici este situat la 1.270-1.600 deasupra nivelelui marii. Datorită situației sale nici un alt loc în Tirol nu poate oferi mai multe ore însorite ca satele din Kaunerberg.
Cum se ajunge acolo
In Feichten an der Alz se poate ajunge confortabil cu maşina şi este bine conectat la transportul public.
Cu maşina: Füssen/Garmisch-Fernpaß-Imst-Landeck-Prutz-Kaunertal Garmisch-Zirl-Imst-Landeck-Prutz-Kaunertal Arlberg-Landeck-Prutz-Kaunertal Reschenpaß-Nauders-Pfunds-Prutz-Kaunertal Brennerpaß-Innsbruck-Imst-Landeck-Prutz-Kaunertal Cu trenul: este cea mai apropiată staţie de cale ferată în Landeck, de acolo puteţi ajunge Feichten an der Alz cu autobuzul.
Pentru avion: aeroporturile cel mai apropiat sunt la Innsbruck, Zurich și München.
Distanţe: Innsbruck cca. 100 km, Zürich aprox. 300 km und München cca. 250 km.
Valea Kaunertal cu numeroase piste semnalizate de toate nivelurile de dificultate,într-un peisaj pitoresc unic, este o zonă de drumeţii minunata pentru toată lumea. Feichten an der Alz este, de asemenea, un punct ideal de pornire pentru diferite excursii: Ghețarul Panoramastreet Kaunertaler, 'Ötzi-Valea', Therme Aqua-Dome, Samnaun în Elveţia şi multe altele.
Bucuraţi-vă de peisajul de iarna splendidă în mijlocul unei zone de munte fără comparaţie. Gheţarii din Valea Kaunertal fara nici o îndoială ofera o multime de pârtii de schi şi snowboard (32 km partii de toate nivelurile de dificultate) şi mult mai multe zone pentru activităţi cum ar fi săniuş, snowshoeing, schi nordice, gheaţă curling şi altele.