Rezervari on-line

Santa Susanna

harta Santa Susanna

Localizare: Santa Susanna se bucura de o asezare privilegiata, la numai 45 de minute distanta de Barcelona.
Plaja extinsa, cu toate dotarile, Parcul Natural Montnegre, impreuna cu un centru de vacanta modern cu hoteluri, campinguri, case de vacanta, transforma zona intr-una dintre cele mai bune pentru petrecerea vacantelor.
Linistea statiunii Santa Susanna (Costa Maresme, Spania), pasajele sale maritime si pietele invita calatorul la lungi plimbari, dar si la diferite activitati culturale si sportive, intre care se evidenatiaza Programul de Turism Familial. Accesul usor catre Barcelona pe autostrada si cale ferata reprezinta un real avantaj pentru turistii care vor sa viziteze metropola spaniola cu atractiile sale.
Santa Susanna este o statiune foarte potrivita si pentru familiile cu copii deoarece ofera o multime de posibilitati de distractie pentru acestia : spectacole in aer liber pentru copii, baby-sitteri care vorbesc mai multe limbi straine, zone special destinate copiilor in restaurante, supraveghetori in zonele de joaca, bratari de identifica pentru copii, semnalizarea pericolelor, disponibiliatati de scaune adaptate copiilor mici, cluburi infantile pe plaja.