Rezervari on-line

Solden


Domeniul Solden, inclusiv ghetarul (1377-3255 m), ofera o zona de schi unica in Alpi atat schiorilor cat si snowborderilor fiind o adevarata Mecca pentru pasionatii acestor sporturi. Statiunea se desfasoara in jurul celor mai inalte 3 varfuri montane oferind conditii extraordinare pentru o vacanta de iarna. Cei 150 km de partie marcata te vor purta intr-o aventura plina de adrenalina care implica intreg spatiul montan. Statiunea este caracterizata, de asemenea, de viata de noapte activa cu numeroase baruri si cluburi care te intretin pana la orele tarzii ale diminetii.
Viata de noapte: viata de noapte animata cu numeroase baruri, restaurante si localuri apres ski:Almrausch, Fire & Ice, Harley's Rock Bar, Joker, Snow Rock Café , Skilights , Schirmbar Mirage , Kuhstall.
Activitati: 50 km partie pentru sanius, curling, 30 km pentru drumetii montane, catarari pe gheata, centru Spa, tenis, sauna.
Unde mancam: se gaseste o varietate de restaurante in stil tirolian care ofera specialitati locale dar sunt si restaurante cu specific international: Mangia Bene , Hacienda, Mounty Burger, Wine & Dine.
Alte facilitati: banca si bancomat, oficiu postal, magazine, centru spa: amplasat in centru statiunii ofera numeroase facilitati de relaxare: piscina interioara cu sectiune pentru copii, sauna, incapere cu aburi, masaj , sala de soprt.
Partii pentru incepatori (68 km, 17 piste): La baza gondolei din Giggjoch este o scoala de schi care ofera cursuri eficiente celor care doresc sa desluseasca tehnica schiatului. Treptat se avanseaza spre partiile albastre unde fiecare turist isi poate dezvolta abilitatile.
Partiile pentru intermediari (50 km, 18 piste): Majoritatea partiilor din statiune se adreseaza celor de nivel mediu. Aici, turistii vor gasi o varietate de piste extinse si teleferice moderne care ii vor transporta din Solden spre “Golden Gate” si spre Ghetar. Pentru un plus de adrenalina puteti aborda “Big 3 Tour” adica zonele Schwarze Scneide ( 3,340 m), Tiefenbachkogel (3,249m) si Gaislachkogel (3,058m).
Partiile pentru avansati (28 km, 8 piste): Expertii schiatului vor gusta din plin provocarile oferite de cei 28 km de partii negre si off-piste excelente, precum si de partiile lungi de 6 km din valea Rettenbach. Pentru doritorii de free-style se propune parcul Base cu numearoase atractii.

Altitudinea la care se afla statiunea este aproximativ 1350 m, are 145 km de partii, iar cea mai lunga partie de schi masoara 12,8 km.


Hotel Erhart 4*

Poza Hotel Erhart 4*
Early Booking

Hotel Regina 4*

Poza Hotel Regina 4*
Early Booking