Rezervari on-line

Platja D Aro

harta Platja D Aroharta Platja D Aro

Platja D Aro este o municipalitate în Costa Brava, Spania, care se găseşte în regiunea Bajo Ampurdam. Este o localitate mica, cu o populaţie de 10.000 locuitori, alcătuită din Castell D Aro, Platja D'Aro şi S'agaro, trei oraşe ale municipalitatii cunoscuta sub numele de Castell d Aro.
La origine Platja D Aro a fost un mic oras de pescari care, odată cu trecerea timpului, a devenit unul concentrat pe turism care este sursa principală de venit. Din acest motiv multe hoteluri, apartamente, case, vile si cabane au fost construite pentru a satisface cererea tot mai mare. Acelaşi lucru este valabil şi pentru alte localităţi din apropiere precum Castell D'Aro care ca si Playa d'Aro s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani.
Platja D Aro inseamna relaxare, plaje, diverse activităţi în timpul zilei, dar şi pe timpul nopţii. Platja D Aro, S'agaro şi Castell D Aro sunt locuri pentru a vă bucura în timpul zilei, la orice ora din zi şi din noapte, care au o diversitate de activităţi pentru gusturile tuturor celor care vin pentru a vizita zona.