Rezervari on-line

Lagerfeld


Localitatea este amplasata in valea Otztal, la 25 km sud de districtul Imst. Pe langa domeniul schiabil, o mare atractie o reprezinta vechea biserica ce dateaza din 1303 si a fost construita in stilil gotic-baroc precum si izvoarele termale care atrag numerosi turisti de pretutindeni.
Asezata in imediata vecinatate a faimoaselor statiuni de schi Solden si Obergurgl-Hochgurgl, Langenfeld reprezinta o ideala oprire atat pentru schiori cat si pentru snowboardari. La o aruncatura de bat se afla si Ghetarii Rettenbach si Tiefenbach, pentru cei ce doresc sa schieze in conditii optime. Dupa o zi pe partie va puteti relaxa la cel mai mare centru spa a regiunii Tirol-Aqua Dome.
Viata de noapte: localuri de tip apre-ski, baruri
Unde mancam: numeroase restaurante cu specific european, cofetarii, pub-uri, fast-food
Activitati: centru Spa, curling, bowling, plimbari cu trasura trasa de cai, cross-country skiing.
Partii pentru intermediari: numeroase piste, usor accesibile unde schiorii intermediari isi pot dezvolta tehnica acestui sport.
Partii pentru avansati: cei doi ghetari si impresionantele piste nemarcate sunt o adevarata placere pentru pasionatii de schi. Statiunea ofera acces si la zonele vecine Solden si Obergurgl-Hochgurgl,ceea ce inseamna noi provocari pe partiile spectaculoase de aici.
Partii pentru snowboard: iubitorii de snowboard se pot bucura pe terenurile extinse din Solden si Obergurgl
Cross-country skiing: 50 km 


Hotel Aqua Dome 4*

Poza Hotel Aqua Dome 4*
Early Booking