Rezervari on-line

Lesbos


Frumusețea unică si nealterata a Insulei Lesvos (Lesbos) este in contrast cu splendoarea luxurianta a celorlalte insule cosmopolite, beneficiind de păduri misterioase, un litoral impresionant, apusuri de soare liniștite și munți stâncoși.
O mulțime de oportunități permit fiecărui vizitator să ia parte la diverse activități: de la activități sportive și de aventura la atracțiile culturale și relaxare. Clima ușor mediteraneeană, ospitalitatea și prietenia oamenilor fac vacantele in insula Lesvos o experiență de neuitat.

Există numeroase plaje de nisip și plaje de pietriș, precum si multe golfuri protejate și izolate de-a lungul coastei spectaculoase. Clima temperata, râurile interioare și izvoarele naturale contribuie la menținerea vegetației luxuriante de pe insula.
Situat in partea de nord, Mytilene este cel mai mare oraș de pe insula, capitala insulei Lesbos și locul unde se afla aeroportul și portul maritim comercial. Lângă port veți centre de închiriere pentru mașini și biciclete.
Mergând în continuare spre la nord, pe coasta de est, printr-o serie de sate mici si frumoase veți ajunge în orașul Mantamados, celebru pentru brânzeturi și ceramică fină. Următoarea oprire va fi Skala orașul, unul dintre satele de pescari cele mai fermecătoare văzute vreodată.
Apoi, la capătul de nod-est al insulei veți găsi satul pitoresc Mithymna (cunoscut sub numele de Molidviș), cu castelul său medieval și arhitectura tradițională. Molidviș este, de asemenea, cea mai renumita stațiune a insulei. A fost numit "cel mai aproape loc de paradis, de pe pământ".
În cele din urmă, nu departe de Sigri, se afla orașul Eressos. Eressos a fost locul de naștere al Sappho și Theoprastos. Portul, Skala Eressos, este o alta stațiune vestita, cu o plajă magnifică.
Fie că veți calatori cu autobuzul, taxiul, autoturismul, bicicleta sau scuterul, peisajul fermecător se va dezvălui in jurul vostru pe tot parcursul călătoriei.
Lagunele uriașe cu apă și fâșii de plaja vor apărea sclipitoare pe drumul spre destinația aleasa.

 

Pentru informații suplimentare despre stațiune, despre structuri de cazare și efectuarea unei rezervări accesați următorul link:

https://tinyurl.com/yje3kt7y