Rezervari on-line

Skiathos


Sunt puține locuri în Grecia unde pot fi găsite atât de multe plaje cu nisip fin. Sunt şi mai puține locuri în lume unde veți putea găsi plaje virgine cu aer exotic.Insula Skiathos are peste 69 de plaje cu nisip fin şi intrare lină în mare. Opt dintre plaje sunt distinse cu "blue flag" pentru calitatea apei, nisipului şi păstrarea ecosistemului natural.
Frumusețea naturală a insulei Skiathos este cu siguranță ceea ce va impresiona vizitatorul atunci când se va apropia cu vaporul sau cu avionul. Insula Skiathos, înzestrată în mod unic de natură, este literalmente înconjurată de mai mult de 60 de plaje cu nisip fin. Puteți alege pentru înot o plajă liniştită sau una cosmopolită, una mai largă sau una mai mică. De asemenea, în pădurile de pini pline de vegetație rară, vă puteți bucura de frumoase drumeții.
Pentru plaje bine organizate, cu beachbar-uri, cu sporturi nautice şi salvamari, vă recomandăm plaja Koukounaries, desemnată ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar şi altele cum ar fi: Megali, Ammos, Vassilias, Achladies, Kalamaki, Agia Paraskevi, Vromolimnos, Troulos şi Banana. Plaje mai liniştite puteți găsi pe partea de nord şi nord-vest a insulei, recomandate fiind Mandraki, Elia, Angistros, Megalos şi Mikros Aselinos şi Kechria. Nu ratați o excursie la frumoasa plajă Lalaria, unde puteți ajunge doar pe mare, la fel ca şi la insula Tsougria.
În portul vechi există vaporaşe care vă vor transporta la aproape toate plajele. De asemenea, portul vechi este punctul de plecare al vapoarelor care fac excursii de o zi în insulele Skopelos, Alonissos şi la Parcul Marin al Sporadelor de Nord, unde locuieşte protejat foca Monachus-Monachus.
Pentru deplasările dumneavoastră, puteți apela la autobuzele de linie care circulă la intervale scurte, pe parcursul întregii stații, la taxiuri, sau la numeroasele agenții de închiriere de maşini şi motociclete.

 

Pentru informații suplimentare despre stațiune, despre structuri de cazare și efectuarea unei rezervări accesați următorul link:

https://tinyurl.com/ybdx8czv