Rezervari on-line

St.Anton am Arlberg


Statiunea Arlberg face parte din regiunea Ski Arlberg, impreuna cu statiunea Lech-Zurs am Arlberg. Ofera acces catre 280 km de partii deservite de 86 de instalatii pe cablu. Este cel mai renumit paradis de freeride din Austria, ofera 180 km de partii off-piste! 
Daca v-ati saturat de treptele care urca catre fiecare cabina puteti acum rasufla usurat: Galzigbahn ofera alta metoda. Urcati in cabina la nivelul 0 si sunteti ridicati, cu cabina cu tot, pe cabluri. Este o noua inovatie: roata Ferris. 
Nu numai confortul a crescut ci si capacitatea de transport a cabinei s-a triplat. Astfel in zona nu mai e cazul sa va faceti griji fatorita cozilor! 
Snowboarderii sunt asteptati in Santanton Park cu: kickerline dublu, 2 jumpuri intre 7 si 11 m lungime, Jibline:  Butterbox, Kinked Box, Mushroom, 1Downrail si 1 Pyramide chiar langa zona "Chill Area", zona de intalnire si distractie. 
In Funpark gasiti: 4 - 6 barriers, Pro Jumps, Washboard, 1 Table Top, Slides, Fun Box, no Boardercross! 
In zona Rendl sunt partiile Funpark: 11 km albastre, 14 km rosii si 3 km negre. Cea mai lunga partie din zona are 9 km lungime si parcurge 1350 m diferenta de nivel. 
Daca doriti ceva mai "extrem" - puteti incerca heliskiing! 
Statiunea a devenit destinatia ideala si pentru schi fond: ofera o retaea de 40 km, preparate si excelent intretinute. 
Cei care s-au saturat de schiuri sau de placa puteti incerca drumetia de iarna. Va stau la dispozitie 70 km de trasee marcate si intretinute. Daca pana acum nu ati facuta, este momentul de a incerca o plimbare cu rachetele de zapada! 
Saniusul este o distractie pentru toata familia chiar si seara: pista iluminata porneste de la Gampen si parcurge 4 km pana in vale. 
Zona ofera posibilitati excelente: sanii trase de cai, parapanta, patinoar, tenis, squash, zona de catarat. 
Iar daca chiar doriti o relaxare totala puteti savura centrul Arlberg-well.com cu diferite piscine, saune, masaj, wellness etc sau centrul de wellness din Pettneu: WellnessPark Arlberg.