Rezervari on-line

Kassandra

harta Kassandraharta Kassandra

 

KASSANDRA
Populatie: 10,269
Suprafrata: 470,933 km2
Fus orar: EET/EEST (UTC +2/3)
Cod postal: 631 00
Prefix telefonic: 23710
 
Halkidiki este peninsula aflata in nordul Greciei, compusa din trei brate: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos aruncate in Marea Egee asemeni tridentului lui Poseidon.
Primele doua sunt cele mai dezvoltate.
Kassandra este bratul cel mai dezvoltat din punct de vedere turistic, cu numeroase hoteluri de clasa, sporturi nautice, distractie non-stop si toate facilitatile necesare. Daca dimineata va puteti scalda in apele cristaline ale marii, restul zilei puteti explora monumentele istorice din zona – castele, manastiri, biserici – marturii ale civilizatiilor marete care s-au perindat pe insula. Un exemplu al stilului arhitectural unic in regiune este biserica Sf. Dumitru din Afitos. Afitos, o impresionanta asezare traditionala, va invita sa va plimbati pe stradutele lui inguste.
Kallithea se numara printre cele mai populare locuri de petrecere a vacantei, cu plajele de nisip auriu si obiective arheologice interesante. Templul lui Ammon Zeus are sase coloane dorice pe latime si 11 pe lungime, proportiile constructiei indica faptul ca a fost construit in sec. 4 i. Ch. Astazi Kallithea este o statiune plina de viata care ofera o gama completa de facilitati necesare unei vacante placute.
Hanioti nu atrage doar vizitatorii straini, ci si grecii, care frecventeaza barurile de pe plaja, facand ce stiu ei mai bine – danseaza si canta.
Pefkohori, cu impresionanta vedere spre Sithonia, este ceva mai linistit si localnicii sunt deosebit de ospitalieri.
Possidi este o locatie recomandata celor care isi doresc o plaja (aproape) doar pentru ei.

 

 


Hotel Sun 3*

Poza Hotel Sun 3*
Early Booking