Rezervari on-line

Bad Hofgastein


Bad Hofgastein este cea mai moderna statiune ca infrastructura turistica din valea Gastein. Orasul se afla la cea mai lata si insorita parte a vaii, la altitudinea de 850 m. Este un orasel atragator, cu o atmosfera alpina, in zona pietonala cu numeroase magazine, restaurante si pensiuni. In mijlocul orasului gasim un business center si o baie termala Alpentherme, inconjurat de un parc de 120.000 mp. 
Situat la rascruce de drumuri, si aproape la distante egale de Bad Gastein si Dorfgastein (cca 10 km) Bad Hofgastein a fost un important nod comercial. Statiunea se afla in topul preferintelor turistilor pentru o vacanta pe valea Gastein, pentru butique-urile sale cochete, restaurante bune, gazde primitoare si pentru numeroasele sale izvoare minerale si termale. Bad Hofgastein are o zona pietonala frumoasa, de care te poti bucura in orice anotimp.
Schlossalm - Angertal - Stubnerkogel este cel mai mare domeniu schiabil conectat din regiune care ofera condtii excelente pentru schi pe partii cu diferente de nivel de peste 1000 m.
Foarte important in peisajul din Bad Hofgastein este Alpentherme, locul ideal pentru o baie in apa termala dupa ce toata ziua ati hoinarit prin zapada. Tot aici puteti face o multime de tratamente, masaje si terapii spa si aveti acces la diferite tipuri de saune etc.
Statiunea se integreaza armonios in peisajul specific salzburghez si oriunde privesti esti incantat sa vezi locuri frumoase. 
Pentru familii recomandam prima statiune din Valea Gastein: Dorfgastein-Grossarl, oferind 80 km de partii deservite de 17instalatii. 
Statiunea ideala pentru familii ofera pentru tatici sportivi partii provocatoare, pentru mamici ambitioase coborari placute, iar pentru cei mici chiar si gradinita de schi. 
Snowboarderii sunt asteptati in zona cu half-pipe de 90m pe Kreuzkogel, nenumarate posibilitati de off-piste, downhill si mogul. Snowparkul este una dintre cele mai bune din zona. 
Este un paradis adevarat pentru iubitorii de drumetii de iarna, statiunea oferind trasee de iarna preparate, adecvate si pentru turele cu rachete de zapada. 
Bineinteles nu trebuie sa uitam nici de apele termale din valea Gastein, mai ales ca acestea fac parte dintre atractiile principale pe langa partiile de schi. 
Sa nu ratati nici Kur-und Vital Zentrum, cea mai moderna baie alpin din Europa, care ofera vizitatorilor o panorama de 360º. Aici gasim mai multe aquaparcuri, saune, centre de relaxare, tobogane, centre multimedia, saloane de frumusete, baruri si multe-multe altele. 
Reteaua de partii din valea Gastein apartine de regiunea Ski Amade, acces catre 860 km de partiie, 270 instalatii pe cablu cu 1 singur skipass regional.