Rezervari on-line

Albena

harta Albenaharta Albena

Albena se afla situata in partea nordica a litoralului bulgar, pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata. Distanta intre Albena si Bucuresti este de circa 360 km, deci este cam la aceeasi distanta cu orasul Piatra Neamt, sau cu Drobeta Turnu-Severin.  Albena este mai apropiata de Bucuresti decat de Sofia - capitala Bulgariei.De la Vama Veche la Albena sunt 70km
Albena una din cele mai cunoscute statiuni din Bulgaria este considerata a fi una din cele mai moderne si pline de verdeata luxurianta. Insusi numele statiunii este dat dupa numele fetei – Albena –simbolul frumusetii si a puritatii in literatura bulgara.Albena este o statiune care se adreseaza familistilor . Posibilitati de cazare pe toate gusturile: de la hoteluri de 4*, la bungalow-uri si la casute de vara.  Albena prezinta toate atuurile unui concediu perfect pentru toate categoriile de turisti, o lume a serviciilor de inalta calitate avand o gama foarte larga de oferte si posibilitati de recrere. Nisip fin, mare curata ca de cristal si actiune pe placul fiecaruia: fie un sejur linistit si relaxant, fie un sejur plin de activitati sportive si de divertisment . Club de yacht de elita, scoala de calarie, diving, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei etc.
In statiune se afla cea mai importanta baza de tratament de pe litoralul Marii Negre, care ofera peste 120 tipuri de proceduri cu implicarea diversilor factori de tratament balnear.
Varietate mare de restaurante, cafenele, pub-uri, baruri, discoteci, taverne, cafe-baruri, amplasate in mijlocul parcului surpind privirea printr-o multitudne de culori. Puteti vizita multiple cluburi de noapte precum “Gorsky Tzar” si “Dobrudja”, teatru de variete. Restaurantele ofera in principal preparate pe baza de peste.
Merita mentionate si numeroasele piscine, bazine si locuri de joaca pentru copii, acvaparcuri, discoteci pentru copii. In statiune exista si Sali de Conferinte dotate cu aparatura moderna petntru desfasurarea intilnirilor de afaceri sau festivitatilor, inclusiv po   sibilitati de traducere sincrona.
Se pot vizita:  Galeria de Icoane, Muzeul de Istorie, orasul vechi din Balcik (sec V i.C.). Deoarece anual statiunea e plina de nemti si francezi, standardul serviciilor este foarte ridicat. De asemenea exista posibilitati de calatorie pe riul Batova, de vizitare a padurii Balta – rezervatie naturala, una din putinele rezervatii in care se gaseste padurea de liane, bogata in flora si fauna. Statiunea Albena are chiar si statie meteo proprie pentru a asigura confortul planificarii vacantei.
Albena ofera diverse activitati culturale: International Children's Fest, Golden Antenna Festival of Musical and Entertainment TV Programs, Pop-Rock festival, Coast of Hope Festival. Se organizeaza multe concerte, concerte simfonice, concursuri pentru copii (desen pe asfalt), galerii de arta, teatru de papusi. Se pot oferi excursii de o zi pana la Varna, Sofia sau Istambul, excursii pe litoralul bulgar.
Plaja:  In Albena lungimea plajei este de circa 6 km (un pic mai scurta decat in statiunea Mamaia) si latimea de pana la 150 m. Albena se deosebeste de Mamaia si prin structura acesteia: in Mamaia asezarea hotelurilor este liniara, in Albena seamana cu un ciorchine de struguri.


Hotel Gergana 4*

Poza Hotel Gergana 4*
Early Booking

Hotel Malibu 4*

Poza Hotel Malibu 4*
Early Booking

Hotel Flamingo 4*

Poza Hotel Flamingo 4*
Early Booking

Hotel Kaliakra 4*

Poza Hotel Kaliakra 4*
Early Booking

Hotel Althea 3*

Poza Hotel Althea 3*
Early Booking

Hotel Boryana 3*

Poza Hotel Boryana 3*
Early Booking

Hotel Com 3*

Poza Hotel Com 3*
Early Booking

Hotel Elitsa 3*

Poza Hotel Elitsa 3*
Early Booking

Hotel Kompas 3*

Poza Hotel Kompas 3*
Early Booking

Hotel Mura 3*

Poza Hotel Mura 3*
Early Booking

Hotel Nona 3*

Poza Hotel Nona 3*
Early Booking

Hotel Orhideya 3*

Poza Hotel Orhideya 3*
Early Booking

Hotel Vita Park 3*

Poza Hotel Vita Park 3*
Early Booking

Hotel Kaliopa 3*

Poza Hotel Kaliopa 3*
Early Booking

Hotel Dobrudja 3*

Poza Hotel Dobrudja 3*
Early Booking

Hotel Slavuna 3*

Poza Hotel Slavuna 3*
Early Booking

Vile Vita Park 3*

Poza Vile Vita Park 3*
Early Booking