Rezervari on-line
  1. Albena
  2. >
  3. Hotel Laguna Garden

Hotel Laguna Garden 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Locatie: Complexul hotelier se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la 150 metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic Medica, unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes.
Facilitati hotel: Hotelul este alcatuit dintr-o cladire eleganta cu sapte etaje si forma arhitectonica in terasa, care dispune de un restaurant cu aer conditionat, cocteil bar, bar langa piscina, piscina acoperita, piscina pentru copii, sala de desene animate, magazine, cabinet pentru masaj.
Facilitati camere: Hotelul ofera camere duble si camere single, precum si in apartamente. Apartamentele, ofera o camera cu doua paturi plus bucatarie, despartite intre ele printr-o usa si potrivite pentru concedii de familii alcatuite din 4 persoane adulte si doi copii.
Camerele au baie si toaleta, balcon, telefon, televizor cu program prin satelit, aer conditionat, mini bar. Se ofera spre inchiriere frigidere si seif. In cadrul hotelului exista si o camera echipata pentru persoane cu dizabilitati.
Langa hotel, se afla, un punct pentru inchiriat biciclete si teren pentru mini golf.

Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com