Rezervari on-line

Thailanda Bangkok & Pattaya


Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com

 

BANGKOK & PATTAYA – TEMPLU SI PARADIS

10 zile - avion

Bangkok - Wat Phra Kaew - Grand Palace - Templul Wat Pho – Ayutthaya -  Templul  Wat Phutthaisawan - Templul Wat Mahathat - Templul  Wat Phra Sri Sanphet – Templul  Vihara Phra Mongkhon Bophit - Pattaya

 

Program

Ziua 1. Plecare din București

Călătoria noastră începe de pe Aeroportul Internațional Otopeni București, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Pattaya.

Ziua 2.  Sosire in Pattaya - Bangkok

Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Pattaya, de unde avem transfer catre Bangkok la hotelul unde ne vom caza pentru următoarele zile.

Ziua 3. Bangkok

Ne propunem să fim matinali și să nu pierdem nicio secundă din această vacanță, așa că, după micul dejun veți vizita cele mai remarcabile trei repere istorice din Bangkok. Prima orpire este pentru a vizita Palatul Regal, unul dintre cele mai vizitate puncte de atracție din oraș, un complex de temple, palate și clădiri oficiale, folosite în prezent de familia regală pentru evenimentele oficiale. Următorul pe lista de nestemate ale capitalei Bangkok este sanctuarul Wat Phra Kaeo, cel mai important templu din Complexul Palatului Regal, unde stă adăpostit Buddha de Smarald, comoara națională, considerat protectorul Thailandei. Vom vizita în continuare Templul Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok, unde vom regăsi una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.

După-amiază vă puteţi plimba pe stazile din Bangkok sau puteţi opta pentru o minunata excurise optionala: Scene ascunse din Bangkok de-a lungul râului vieții (60€/ persoana). Veți descoperi canalele sau khlong-urile în thailandeză, o vizită absolut obligatorie atunci când explorați ceea ce odată a fost denumit „Veneția Estului”. Un tur cu barca pe khlongs din Thonburi, vechea capitală Bangkok va dezvălui o altă față a numeroaselor fețe ale Bangkokului. Departe de zgârie-norii și de ambuteiajele dense ale noii părți a orașului, Thonburi dezvăluie o latură mai tradițională a Bangkok-ului, cu case vechi din lemn, bucătării plutitoare improbabile, temple fermecătoare și strălucitoare și un mod de viață mai simplu. Turul cu barca cu coadă lungă va culmina cu o vizită la remarcabilul Wat Arun, care se află magnific pe râul Chao Phraya.

Ziua 4. Bangkok

Incepem ziua cu micul dejun la hotel si ne pregătim pentru o zi plină. Plecam din Bangkok către provincia Ayutthaya, orașul antic al patrimoniului mondial. fostă capitală a Thailandei (1350 - 1767). Ayutthaya a fost declarată patrimoniu mondial UNESCO în 1991, pe 13 decembrie.

Vom vizita Wat Phutthaisawan. Mănăstirea regală unde se află prang alb (pagodă în stil khmer), situată în mijlocul complexului antic. Acest templu a fost construit de regele U-thong, care a fost fondatorul Regatului Ayutthaya. Continuam itinerariul cu Wat Mahathat, unul dintre cele mai uimitoare capete ale lui Buddha din rădăcina arborelui Bodhi (a fost, de asemenea, mănăstirea regală și a servit drept reședință călugărului suprem la începutul perioadei Ayutthaya) si Wat Phra Sri Sanphet, cel mai mare și cel mai important templu din complexul Palatului Regal din Ayutthaya și, de asemenea, este prototipul Marelui Palat și templul lui Buddha de smarald din Bangkok.  Lângă Wat Phra Sri Sanphet, regăsim Vihara Phra Mongkhon Bophit unde există o imagine mare a lui Buddha din bronz, care a fost consacrată inițial în spațiul deschis din afara mănăstirii regale și mai târziu acoperită de această capelă.

Ziua continuă la bordul vasului Grand Pearl pentru croazieră înapoi la Bangkok de-a lungul râului Chao Praya. Va fi servit un prânz superb tip bufet, care include o varietate încântătoare de bucătării orientale și occidentale. Croaziera trece prin debarcaderul Nonthaburi, Koh Kret (comunitatea lui Mon) și satele locale thailandeze.

Ziua 5. Bangkok - Pattaya

După micul dejun, avem transferdin Bangkok către Pattaya unde avem zi liberă în care ne putem plimba pe îndelete după pofta inimii. Ai putea merge la shopping pentru a găsi cele mai alese suveniruri pentru cei dragi sau poți opta pentru o experiență culinară deosebită.

Ziua 6 - 8. Pattaya

Vom petrece patru zile de vacantă în Pattaya unde ne vom relaxa la plajă. In ziua 6 îţi recomandăm să ne însoţeşti intr-o minunata excursie optionala: Elephant Jungle Sanctuary Pattaya (115€/ persoana) - Faceți cunoștință cu elefanții. hrănește-i și joacă-te, interacționează și fă fotografii cu aceștia într-un cadru natural. Alăturați-vă elefanților în „Camera de duș cu elefant” special construită în aer liber și răcoriți-vă în timp ce îi faceți baie și vă relaxaţi in spa-ul lor cu noroi.

Ziua 9. Plecare din Pattaya

Transfer la aeroport pentru a ne îmbarca pentru zborul spre București.

Ziua 10. Sosire in București

 

Derulare program:

Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru ţările tranzitate.

Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2024:

Bangkok   Prince Palace (sau similar)

Pattaya     Centara Azure Hotel Pattaya (sau similar)

Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu cu exactitate asupra lor.

Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor. Preturile afisate in program sunt informative.

 

Modificari şi anulări:

Preţul este calculat pentru un grup minim de 20 de persoane.

Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn funcţie de numărul final de participanţi.

Pentru neȋntrunirea numărului minim de participanţi, agenţia oferă celor ȋnscrişi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o altă dată de plecare a aceluiaşi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul său, cu o dată de plecare apropiată. Această informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupulu, va fi comunicată cu cel putin 21 de zile inainte de data călătoriei efective.

Ȋn cazul reprogramării pe un alt program sau altă dată de plecare, agenţia garantează rezervările pe noua variantă pentru un interval de 72 de ore. După acest termen, locurile vor fi eliberate automat de către sistem. Recomandăm confirmarea ȋn scris pentru această modificare, ȋn termenul menţionat.

Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn funcţie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

 

Ghizi şi programe optionale:

Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.

Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.

Agenţia recomandă achitarea excursiilor opţionale din ţară .Ȋn cazul disponibilităţii, unele excursii opţionale se pot achita şi ȋn timpul derulării programului, ghidul fiind obligat să elibereze chitanţa.

Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor  biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul  va primi tichetele locale.

 

Documente de calatorie:

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).

Pentru călătorie sunt necesare paşaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

 

PREȚ de la  1645 €

1545 € (Reducere valabila pana pe data de 31.05.2023)

 

DATE DE PLECARE : 09.01, 11.02.2024

 

Preţul include:

Bilet de avion Bucureşti – Pattaya si Pattaya – Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);

Taxele de aeroport ;

Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;

7 nopţi de cazare  cu mic dejun   în hoteluri de 4*: 3 nopţi în Bangkok şi 4 nopţi în Pattaya;

Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program, tur Bangkok, vizite temple şi croazieră cu prânz inclus.

Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;

Ghizi locali;

Conducător de grup român.

 

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15-19 persoane) se percepe un supliment de 80 €/ pers.

 

Nu sunt incluse în preţ

Taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 70 euro/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Pattaya);

Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);

Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;

Alte servicii decât cele menţionate în program;

Taxa de ieşire din  ţară, dacă se aplică;

Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

 

Suplimente

Supliment de single 249 €

 

Optionale:

•  Scene ascunse din Bangkok de-a lungul râului vieții : 60€/ persoana

•  Elephant Jungle Sanctuary Pattaya 125€/ persoana

*excursiile optionale se pot achita doar din tara.

 

Acte necesare pentru obţinerea vizei:

pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei;

1 fotografie tip pașaport;

 

Note:

Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de  1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.

În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.

Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Thailandei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

 

Termen de inscriere: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării