Rezervari on-line

Malgrat del Mar

harta Malgrat del Mar

Localizare: Malgrat de Mar este o statiune tipic mediteraneana aflata la capatul sudic al coastei Brava, la 61km de Barcelona. Malgrat de Mar este situat la câțiva kilometri nord față de Santa Susanna.
Descriere
Malgrat s-a nascut "oficial" in 1373, sub numele Vilanova de Palafolls. Se pare insa ca originile asezarii sunt si mai vechi. In zona au fost descoperite ruine romane datand din 200 IHr.
Desi, Malgrat de Mar (Costa Maresme, Spania) a aparut in inscrisurile oficiale in anul 1373,  exista numeroase dovezi ca aceasta localitate exista inca din secolul al II-lea inainte de Cristos ; s-au gasit ramasite arheologice romane care sunt dovada unei cnsiderabile activitati artizanale in acea perioada in ceea ce cunoastem acum sub numele de Malgrat de Mar.
Pana in secolul al XIX-lea, Malgrat de Mar avea ca principala activitate comertul maritim, inca incepand cu secolul al XIX-lea s-a orientat mai mult spre industia hoteliera, turism si comert.
Atractii
Obiectivul principal il reprezinta plaja, impartita de mici stanci in mici golfulete. Plaja are o promenada placuta, cu multe baruri si restaurante.
Cele mai bune restaurante insa, se afla in orasul vechi, care are o mica piateta, o piata si gradini atractive.
Viata de noapte este destul de animata, desi nu coplesitoare, cu cateva discoteci si cluburi.
Pentru o mai mare varietate, puteti face o vizita in statiunile invecinate Santa Susana, Blanes sau Calella.