Rezervari on-line

Sithonia

harta Sithoniaharta Sithonia

 

Halkidiki este peninsula aflata in nordul Greciei, compusa din trei brate: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos aruncate in Marea Egee asemeni tridentului lui Poseidon.
Primele doua sunt cele mai dezvoltate.
 
SITHONIA este al doilea brat al peninsulei Halkidiki – sora neimblanzita a Kassandrei.
Peisajul salbatic, tulburator ii atrage pe iubitorii de natura si pe cei care cauta sa se refugieze de “binefacerile” civilizatiei.
Coasta este variata – o succesiune de catunuri pescaresti, porturi pitoresti, plaje pustii, de toate marimile, inconjurate de copaci si tufisuri. Sithonia este o simfonie de albastru si verde, in care exista toate nuantele si culorile de vegetatie, mare si cer. Urcati pe cel mai inalt varf – Muntele Dragoudelis, 811 m – si bucurati-va de o minunata priveliste a intregii peninsule, cu Muntele Athos la est si bratul Kassandra la vest.
Hotelurile de toate categoriile, terenurile de tenis si sporturile nautice, calarie printre padurile de pini, frumusetea si ospitalitatea tradtionala combinate cu placerile contemporane sunt garantia unei vacante extraordinare.
Neos Marmaras este o statiune cosmopolita, situat pe partea estica a coastei Sithoniei. Plajele ascunse de la poalele Muntelui Meliton, presarat cu citrice, migdali si pini dar si cu vita de vie din care se produc vinurile Carras, renumite in intreaga lume.