Rezervari on-line

Olimp

harta Olimpharta Olimp

Statiune situata la 6 km nord de Mangalia pe pragul de nisip dintre padurea Comorova si mare poate primi pana la 15.000 de turisti in hoteluri de 1-4 stele in sezonul estival.

Olimp este una din cele mai solicitate statiuni de pe litoralul romanesc, situata in prelungirea statiunii Neptun spre Nord. Olimp a avut intotdeauna un aspect de statiune occidentala dat in primul rand de arhitectura hotelurilor, a spatiilor comerciale, a cluburilor si teraselor existente care au transformat Olimpul in una din statiunile cele mai frecventate de turisti inca din de inainte de 1989.

Faleza inalta ofera o panorama splendida asupra Marii Negre iar plaja de la picioarele ei este aglomerata in tot timpul sezonului estival. Pe acesta plaja diverse posturi de televiziune si o multime de firme comerciale isi desfasoara in fiecare vara emisiunile de divertisment actiunile promotionale diferite show-uri ,etc. Posibilitati de agrement sunt diverse, in cluburi, discoteci, bowling-uri, etc.

Plaja statiunii Olimp are doua caracteristici : cea din partea de sud spre Neptun este o plaja ingusta, marginita de o faleza destul de inalta cu apa curata si aglomerata, cu intrarea in apa putin pietroasa si partea din Nord (langa Complex Amfiteatru , Panoramic-Belvedere) mai lata dar care este fragmentata de numeroase golfulete artificiale.