Rezervari on-line
  1. Olimp
  2. >
  3. Hotel Craiova

Hotel Craiova 2*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Situare: 75 m de plaja, inconjurat de o oaza de verdeata.
Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Dotari generale: 163 camere duble repartizate in 2 corpuri, bar de zi 20 locuri, restaurant 800 locuri, terasa restaurant 200 locuri.
Dotari camere: camere duble cu baie proprie cu dus, 2 paturi, masuta, mocheta, balcon (camerele de la parter nu au balcon); taxa TV incluse in tariff; taxa frigider -8 lei/zi care se achita la receptie.
Servicii masa: in sistem bonuri valorice care se pot valorifica la restaurantele Romanta, Caraiman din Neptun si Craiova .
Facilitati copii : 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; a treia persoana (adult) in camera dubla achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat
Servicii suplimentare: : contra cost: servicii telefonice, inchiriere jocuri distractive;inchiriere biciclete incluse in tarif: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti.
Nu se accepta animale de companie.
Alte informatii: Taxa de intrare la piscina este inclusa in tarifful de cazare.
Agrement:teren de tenis ( la 150 metri) ;teren de minigolf ( la 100 metri ).

Contact: tel. 0749 262390; 0351 181739;  email adielatravel@yahoo.com