Rezervari on-line

Budva

harta Budvaharta Budva

Statiunea Budva este capitala turismului muntenegrean, cu un trecut istoric impresionant si cu o bogata traditie istorica. Orasul teatrelor, al festivalurilor si al sejururilor turistice este impanzit de leandri, palmieri, maslini si smochini, iar din imediata apropiere muntii si padurile de brad isi trimit peste statiune parfumul sanatos. Apa calda, de o limpezime de clestar, nisipul auriu, tarmul dantelat si muntii din zare, va vor asigura o senzatie placuta, nemaiintalnita si care va va ramane mereu printre cele mai minunate amintiri. 

Posibilitati de petrecere a timpului( excursii):

Lacul Skadar – (Pret 30 €/pers) este cel mai mare lac din Balcani avand o fauna si o flora bogata.Acest lac este un loc ideal ptr numeroasele pasari, aici gasindu-se si o rezervatie de pelicani.Impanzit de numeroase insule si peninsula cu o cultura bogata si numeroase monumente istorice, reprezinta unul dintre cele mai vizitate locuri din lume 
Manastirea Ostrog – (Pret 15 €/pers) este situata in Valea Bjelopavlici, fiind vizitata de oameni de pretutindeni.Este alcatuita din doua Biserici, iar cea mai frumoasa parte a acestei manastiri este Gorniji Ostrog.
Croaziere – unul dintre cele mai frumoase locuri din Muntenegru este Peninsula Sveti Stefan, cu o legenda care dateaza din secolul al 15 – lea, cu o cultura impresionanta si numeroase ruine istorice este un loc pe care nu il vei uita niciodata.
Teritoriul localitatii Budva (122 kmp) ocupa partea centrala a coastei republicii Muntenegru. Zona coastei e caracterizata prin peisajele pitoresti ale golfurilor din Budva - Becici unde de-a lungul plajelor dintre golfuri se afla numeroase pesteri cu vegetatie mediteraneana.
Climatul localitatii Budva este mediteranean, marea este calma, limpede si de o culoare albastru deschis, iar sezonul de baie poate dura 6 sau 7 luni.
Budva este metropola turismului din Muntenegro datorita marelui numar de plaje, iar asta o transforma in una din mult doritele destinatii turistice.
Coasta din Budva are o lungime de 21 km si include 17 plaje amenajate si e una din cele mai frumoase coaste din lume, frumusetea ei nu va va putea lasa indifferent.Dincolo de frumusetea naturala a insulelor, plajelor si a crestelor muntoase, Budva este un oras cu o istorie bogata iar numeroasele lui monumente confirma acest fapt.

Stari Grad este situate pe o mica peninsula si reprezinta o comoara a mostenirii culturale.Este plina de strazi inguste, piete si cladirii faimoase.De asemenea tot aici puteti vizita multe magazine, cafenele, restaurante si galerii.In timpul lunilor de vara, totul se transforma intr-un mare teatru de vara unde joaca numerosi artisti locali ori veniti din strainatate