Rezervari on-line

Bali


Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com

 

INSULA BALI

O călătorie pentru suflet

Nusa Dua – Ubud

Plecări: 18.01, 19.02, 22.04, 27.05.2024

7 nopti

 

Insula Bali este un paradis exotic, fiind destinația turistica numărul unu a Indoneziei, cunoscuta si sub denumirea de «Insula Zeilor» sau «Dimineața lumii». Înzestrata cu frumoase plaje tropicale, culturi de orez spectaculos terasate si tradiții complexe păstrate de milenii, Bali rămâne una dintre cele mai căutate destinații de vacanta din Asia.

De la plajele scăldate de Oceanul Indian si pana la templele hinduse situate in centru si Nord (templul regal Taman Ayun sau templul dedicat zeului marii Tanah Lot), insula fascinează turistul care dorește sa exploreze cultura, tradițiile locale si in egala măsura sa se relaxeze. Pitorescul insulei se poate experimenta la fiecare pas vizitând sate tradiționale balineze renumite pentru terasele de orez (Jatiluwih inclus in patrimoniul UNESCO) sau pentru bijuteriile făcute de meșteșugarii locali.

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL/DOHA

Întâlnire cu însoțitorul de grup roman la aeroportul Henri Coandă (Otopeni). Zborul spre Bali se va derula astfel:

- pentru plecarea din data de 18.01: zbor cu compania Qatar Airways, decolare din Bucuresti la ora 16:50, aterizare in Doha la ora 22:30 si îmbarcare pe zborul spre Bali cu decolare la ora 02:05.  

- pentru plecarea din data de 19.02: zbor cu compania Qatar Airways, decolare din Bucuresti la ora 10:50, aterizare in Doha la ora 16:30 si îmbarcare pe zborul spre Bali cu decolare la ora 17:45.  

- pentru plecările din datele de 22 aprilie si 27 mai: zbor cu compania Turkish Airlines, decolare din Bucuresti la ora 21:40, aterizare in Istanbul la ora 23:10 si îmbarcare pe zborul spre Bali cu decolare la ora 01:50.

Ziua 2: ISTANBUL/DOHA - DENPASAR – NUSA DUA

Sosire in Bali – Denpasar, astfel:

- la ora locala 16:30 pe data de 19 ianuarie

- la ora locala 08:10 pe data de 20 februarie

- la ora locala 19:15 pe datele de 23 aprilie si 28 mai

După efectuarea formalităților vamale, transfer si cazare la hotel Merusaka Resort 5* sau similar in Nusa Dua.

Observație pentru grupul cu sosire in 20.02: preluarea camerelor de hotel se va face începând cu ora 14:00.

Ziua 3: TEMPLELE TAMAN AYUN SI TANAH LOT

Mic dejun la hotel. Azi vom vizita doua dintre templele emblematice din insula Bali. Taman Ayun este un templu istoric construit la ordinul lui Gusti Agung Putu in anul 1634 si a fost principalul templu al regatului Mengwi. Vizitatorii pot explora cărările, altarele si  grădinile splendide din interiorul complexului înconjurat de canale cu apa. Gradina cu vegetație luxurianta si bazinele pline cu lotuși din interiorul complexului religios ne inspira un sentiment de serenitate. Vom servi masa de prânz la un restaurant local. In continuare vom vizita emblematicul templu Tanah Lot sau “Ținutul din mare”, situat într-o locație superba, pe o stanca. Tanah Lot este unul dintre cele șapte temple hinduse de pe coasta balineza, iar odată ajunși aici ne vom delecta cu un apus de soare memorabil. Întoarcere la hotel in Nusa Dua.

Ziua 4: EXCURSIE OPTIONALA LA CASCADA TEGENUNGAN – KERTHA GOSA – SATUL TENGANAN

Mic dejun la hotel. Azi va propunem o excursie opțională in care vom descoperi câteva dintre frumusețile insulei. Vom începe cu cascada Tegenungan situata intr-un frumos cadru natural, cu vegetație luxurianta. In continuare vom vizita renumitul palat Kerta Gosa sau “Palatul Justiției”, o adevărata bijuterie arhitectonica tipic balineza. Palatul datează din secolul al XVIII-lea, tavanele sale sunt frumos decorate cu picturi clasice indoneziene, reprezentând raiul si iadul. Palatul Justiției făcea parte din Palatul Semarapura, al regatului Klungkung din secolul a XVIII-lea, iar pavilionul plutitor si bazinele cu lotuși ne amintesc de gloria apusa a acestui regat. Vom servi masa de prânz la un restaurant local. In continuare vom vizita satul Tenganan, unul dintre cele mai vechi de pe insula. Vom vedea complexul rezidențial, doua temple, pavilioanele comunale care sunt folosite pentru adunări publice, ceremoniale sau sociale si turnul cu tobe care sunt bătute de 21 de ori la începutul fiecărei zile. Satul este renumit si pentru textilele țesute de femeile locale. Întoarcere la hotel in Nusa Dua si cazare.

Ziua 5: NUSA DUA

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja si odihna sau opțional, vizita in insula Lembongan. Cazare la hotel in Nusa Dua.

Ziua 6: TEMPLUL ULUWATU SI DANSUL KECAK

Mic dejun la hotel. Dimineața, timp liber pentru plaja si odihna. După amiaza vom vizita templul Uluwatu si vom vedea dansul tradițional Kecak. Templul Uluwatu este unul dintre cei șase piloni spirituali ai culturii balineze si are o locație spectaculoasa, la înălțimea unei stânci care coboară in mare. Tari Kecak Uluwatu este un dans balinez care are loc in aer liber, pe scena din cadrul complexului religios. Inspirat de povestea epica Ramayana din cultura hindusa, se pare ca dansul își are originea intr-un ritual balinez străvechi in care participanții executau mișcările de dans pana intrau in transa. Seara, vom servi cina la restaurantul Bumbu Bali. Întoarcere la hotel in Nusa Dua si cazare.

Ziua 7: NUSA DUA – KINTAMANI – LACUL BATUR – IZVOARELE TERMALE TOYA BUNGKAH – UBUD

Mic dejun la hotel si plecare spre Ubud, situat in zona centrala a insulei. In drum spre Ubud vom vizita Pădurea Maimuțelor, proprietate a satului Padangtegal. Pentru locuitorii din sat, Pădurea Maimuțelor este un important centru spiritual, educațional si de conservare a naturii. Pe o suprafața de 12,5 hectare, pădurea adăpostește 700 de maimuțe, 186 de specii de copaci si trei temple pe care vizitatorii le pot vedea de la distanta, întrucât accesul este permis doar comunității locale. Vom calatori mai departe spre lacul si vulcanul Batur. Situat la o altitudine de 1500 m, la marginea calderei Batur in partea de nord-vest a insulei, satul Kintamani are vedere spre minunatul lac Batur si oferă o frumoasa priveliște panoramica asupra Muntelui Batur. Vom servi masa de prânz la un restaurant local. In continuare vom vizita izvoarele termale Toya Bungkah situate in apropierea lacului Batur. Izvoarele termale sunt un Spa natural si vom avea prilejul sa ne bucuram de apele cu efect terapeutic; printre efectele benefice ale acestor ape se numără: ameliorarea durerilor, al reumatismului articular si rigiditatea umerilor. Transfer si cazare la hotel Plataran Resort Ubud 5* sau similar in Ubud.

Ziua 8: EXCURSIE OPTIONALA: TEMPLUL BATUKARU – TERASELE DE OREZ JATILUWIH – TEMPLUL ULUN DANU

Mic dejun la hotel. Azi va propunem o excursie opțională in care vom explora partea centrala a insulei, cu câteva dintre cele mai reprezentative atracții. Dimineața ne vom conecta la cultura locala si vom vizita o scoală elementara. In continuare vom vizita Templul Batukaru, unul dintre templele cheie de pe insula Bali, situat la poalele muntelui cu același nume. Situat la o altitudine de 2270 m deasupra nivelului marii, pe al doilea munte ca înălțime din Bali, templul este înconjurat de păduri răcoroase, fiind si un prilej de bucurie pentru iubitorii de natura. Ne continuam călătoria in mașini de safari spre terasele de orez de la Jatiluwih, patrimoniu UNESCO. Vom petrece momente memorabile aici, vom face o plimbare prin zona rurala, vom merge printre terasele de orez si vom observa fermierii care își îngrijesc culturile. Vom servi masa de prânz la un restaurant local. Plecare spre templul Ulun Danu, o atracție turistica populara si unul dintre templele principale de pe insula. Templul este situat intr-un cadru deosebit de pitoresc, pe malul lacului Beratan. Întoarcere si cazare la hotel in Ubud.

Ziua 9: DENPASAR – ISTANBUL/ DOHA – BUCURESTI

Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor de hotel înainte de ora 12:00. Transfer la aeroportul din Denpasar. Zborul spre Romania se va derula astfel:

- pe data de 26 ianuarie si 27 februarie: compania Qatar Airways, decolare din Bali la ora 18:00 si aterizare in Doha la ora 22:50.

- pe datele de 30 aprilie si 4 iunie: compania Turkish Airlines, decolare din Bali la ora 21:05 si aterizare in Istanbul la ora 05:00 dimineața, ziua următoare, pe 1 mai, respectiv 5 iunie

Ziua 10: ISTANBUL/ DOHA - BUCURESTI

27 ianuarie si 28 februarie: îmbarcare pe zborul Doha – Bucuresti cu decolare la ora 02:40 si aterizare la ora 06:50.

1 mai si 5 iunie: îmbarcare pe zborul Istanbul – Bucuresti cu decolare la ora 07:00 si aterizare la ora 08:15.

 

Plecare

Preț/persoana

(loc in camera dubla)

A III-a persoana in camera dubla (cu pat suplimentar pliant)

Supliment camera Single

18.01.2024

1990 EURO

1790 EURO

585 EURO

19.02.2024

1975 EURO

1775 EURO

585 EURO

22.04.2024

2095 EURO

1895 EURO

585 EURO

27.05.2024

2085 EURO

1885 EURO

585 EURO

 

ATENTIE: patul suplimentar este un pat pliant si va fi adăugat într-o camera dubla, spațiul fiind limitat

Camerele cu 3 ocupanți sunt la cerere.

 

SERVICII INCLUSE:

Transport cu avionul, astfel:

pentru grupurile cu plecare pe 18.01 si 19.02 cu compania Qatar Airways pe ruta Bucuresti – Bali si retur, cu schimbarea curselor la Doha;

pentru grupurile cu plecare pe 22.04 si 27.05 cu compania Turkish Airlines pe ruta Bucuresti – Bali si retur cu schimbarea curselor la Istanbul;

7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 5*, astfel: 5 nopti in Nusa Dua si 2 nopti in Ubud;

Doua mese de prânz si o cina la restaurante locale;

Transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur;

Excursie si vizita la templele Taman Ayun si Tanah Lot;

Vizita la templul Uluwatu si participare la spectacolul dansului Kecak;

Excursie la Pădurea Maimuțelor, Kintamani, lacul Batur si izvoarele termale Toya Bungkah;

Transport cu autocar local conform programului;

Ghid local pentru excursiile incluse in program;

Însoțitor roman de grup;

Taxele de aeroport si catering (pot suferi modificări).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in preț sunt cele valabile la data lansării programului, respectiv luna septembrie 2023. In situația majorării acestor taxe de către compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezerva dreptul de a modifica prețul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

NU SUNT INCLUSE:

Taxa de viza: 35 USD/ persoana (viza se obține la sosirea pe aeroport, valoarea taxei este cea de la data lansării programului: septembrie 2023); atenție! nu se accepta pașaportul temporar

Asigurarea medicala de călătorie, obligatorie;

Asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de călătorie;

Bacșișuri pentru prestatorii locali (ex: șoferi, personal hotelier, ghizi): aprox 45 USD /persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinație;

Excursiile opționale;

Alte mese decât cele menționate in program;

Băuturile alcoolice sau răcoritoare la mesele incluse in program.

 

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 20 plătitori):

Excursie cascada Tegenungan, Kertha Gosa si satul Tenganan cu prânz inclus: 70 USD/ persoana; prețul este valabil pentru minim 20 persoane participante;

Templul Batukaru, terasele de orez Jatiluwih, templu Ulun Danu cu prânz inclus: 90 USD/persoana; prețul este valabil pentru minim 20 persoane participante;

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Plecare 18.01.2024

18.01:                     Bucuresti 16:50 – Doha 22:30                               durata zborului: 4h40min

19.01:                     Doha 02:05 – Denpasar, Bali 16:30                       durata zborului: 9h25min

 

26.01:                     Denpasar, Bali 18:00 – Doha 22:50                       durata zborului: 9h50min

27.01:                     Doha 02:40 – Bucuresti 06:50                               durata zborului: 5h10min

 

Plecare 19.02.2024

19.02:                     Bucuresti 10:50 – Doha 16:30                               durata zborului: 4h40min

19.02:                     Doha 17:45 – Denpasar, Bali 08:10 (pe 20.02)       durata zborului: 9h25min

 

27.02:                     Denpasar, Bali 18:00 – Doha 22:50                       durata zborului: 9h50min

28.02:                     Doha 02:40 – Bucuresti 06:50                               durata zborului: 5h10min

 

Plecări 22.04 si 27.05.2024

22.04 si 27.05:         Bucuresti 21:40 – Istanbul 23:10                           durata zborului: 1h30min

23.04 si 28.05:         Istanbul 01:50 – Denpasar, Bali 19:15                    durata zborului: 12h25min

 

30.04 si 04.06:         Denpasar, Bali 21:05 – Istanbul 05:00                    durata zborului: 12h55min

01.05 si 05.06:         Istanbul 07:00 – Bucuresti 08:15                            durata zborului: 1h15min

 

GRUP MINIM:

20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, prețul se majorează cu 50 EURO/ persoana. Pentru un număr mai mic de 15 participanți, prețul se recalculează sau circuitul se reprogramează. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agenția își rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu păstrarea standardelor si cu informarea prealabila a turiștilor înscriși. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in funcție de disponibilitățile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

20% din prețul pachetului turistic la înscriere;

30% din prețul pachetului turistic cu minim 60 zile înaintea plecării;

50% din prețul pachetului turistic cu minim 45 zile înaintea plecării.

Procentul aferent primei plăți sa va calcula in funcție de momentul înscrierii. Daca înscrierea intervine cu mai puțin de 45 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectării termenelor de plata, Tour Operatorul își rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

10% din prețul pachetului turistic daca renunțarea se face in intervalul 120 zile - 91 zile înaintea plecării;

20% din prețul pachetului turistic daca renunțarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile înaintea plecării;

50% din prețul pachetului turistic daca renunțarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile înaintea plecării;

100% din prețul pachetului turistic daca renunțarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile calendaristice înainte de data plecării sau pentru neprezentarea la program.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Va recomandam sa uzați de acest mijloc de protecție financiara care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):

25 EURO/adult /dus-întors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI

30 EURO/adult/dus-întors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul TARGOVISTE

40 EURO/adult/dus-întors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU

45 EURO/adult/dus-întors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele PREDEAL, SLOBOZIA

50 EURO/adult/dus-întors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele BRASOV, CALARASI

55 EURO/adult/dus-întors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele FOCSANI, SLATINA

60 EURO/adult/dus-întors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele CONSTANTA, CARACAL

65 EURO/adult/dus-întors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI,

75 EURO/adult/dus-întors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele TULCEA, BACAU

80 EURO/adult/dus-întors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașele SIBIU, SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult/dus-întors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-întors din orașul TG MURES

NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervării.

 

OBSERVATII:

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI. TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT. ATENTIE, NU SE ACCEPTA PASAPORT TEMPORAR!

Având in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de călătorie sa se modifice pana la data plecării, independent de voința agenției (cum ar fi: limitări ale capacitații de transport in autocar, restricții de vizitare pentru unele atracții turistice, masuri suplimentare de igiena si control al stării de sănătate, formalități vamale).

Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuita de oficialitățile din tarile vizitate, ca atare facilitățile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa îndeplinească următoarele condiții pentru a fi lăsați sa iasă din tara: sa călătorească cu cel puțin un adult însoțitor; sa aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat;

Adultul care-i însoțește, in cazul in care acesta nu este unul dintre părinți, trebuie sa aibă cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informații suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

Persoanele care călătoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa dețină pe lângă pașaportul acestora si o copie a certificatului de naștere al copiilor (este posibil ca autoritățile de la frontiera sa o solicite);

Agenția nu răspunde in cazul refuzului autorităților de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu;

Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depășit la data începerii călătoriei vârsta menționata in program.

Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup;

Hotelul își rezerva dreptul de a solicita fiecărui turist o suma cash sau o copie a cârtii de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii;

Pentru anumite facilitați din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au inițiat politica „fără bani cash” (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai încaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa dețineți un card de credit când călătoriți in afara tarii;

Persoanele care călătoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agenția va propune, in funcție de înscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situația in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de înscriere, agenția nu se obliga sa suporte diferența de camera single, in consecința turistul poate sa se retragă fără penalizări sau sa opteze pentru camera single;

agenția își rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

agenția nu este răspunzătoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor;

in situația in care turistul achiziționează bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internaționale, agenția nu are obligația de a suporta eventualele diferențe de preț ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anulează din cauza neîntrunirii grupului minim, agenția nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii in anumite condiții obiective;

conform reglementarilor internaționale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali; 

politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana. Unele companii aeriene permit prealocarea locurilor doar contra unui supliment. De asemenea, unele companii aeriene nu permit efectuarea check in-ului online, iar alocarea locurilor in aeronava se poate face doar la aeroport, in ziua plecării. La cerere, se pot furniza informații suplimentare cu privire la acest aspect;

agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente;

excursiile opționale se efectuează la fata locului cu agenții locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează in numele si pentru Agenția Tour Operatoare. Preturile excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorând-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si după caz ghid local. Prețul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 15 persoane.

La un număr mai mic de participanți prețul creste proporțional; daca numărul persoanelor înscrise la excursiile opționale este suficient de mare, însoțitorul de grup se va alătura turiștilor care au achiziționat respectivele excursii, astfel încât cei care rămân la hotel vor avea program liber fără însoțitor; in situația in care excursia opțională se va desfășura fără prezenta însoțitorului de grup (din cauza numărului mic de participanți), limba de comunicare va fi engleza;

Recomandam ca bancnotele in USD pe care le veți avea la dvs in timpul călătoriei sa fie de tip nou, emise începând cu anul 2006;  este posibil ca la fata locului sa nu fie acceptate cele mai vechi de anul 2006;

Oferta a fost calculata pe baza parității Euro/Usd valabila in luna septembrie 2023; in situația modificării cu mai mult de 3% a acestei parități, agenția își rezerva dreptul de a modifica prețul excursiei.

Bacșișurile pentru prestatorii locali (tips) reprezintă o practica internaționala si nu sunt obligatorii;

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

In situația in care turistul are cerințe speciale, cum ar fi dar fără a se limita la: camere alăturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare către prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decât in măsura posibilităților de la fata locului;

Nominalizarea însoțitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel târziu cu o săptămâna înaintea plecării in călătorie;

Așezarea in autocar se face in ordinea înscrierilor, începând cu bancheta a doua. Achitarea suplimentului de cazare in camera single nu reprezintă dreptul de a sta pe doua locuri in autocar. In cazul in care doriți doua locuri in autocar, aceasta cerința se poate confirma, in funcție de disponibilități, contra cost.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestări servicii.