Rezervari on-line

Pomorie

harta Pomorie

Descriere
Statiunea-oras Pomorie se afla la circa 20 km de Burgas si circa 18 km de statiunea Sunny Beach, in sudul litoralului Bulgar (una din cele mai sudice statiuni).
Pomorie se bucura de un cadru natural deosebit fiind amplasata pe o peninsula stancoasa care iese in mare pe circa 5 km.
Bazele de tratament din statiune asigura acestei statiuni turisti pe tot parcursul anului. Unicitatea statiunii este data de apa lacului sarat cu proprietati curative.
Din acest punct de vedere statiunea poate fi comparata cu Eforie Nord si lacul Techirghiol.
Retineti ca lacul Techirghiol din Romania are o flora unica in Europa, oferind namol sapropelic.
Lacul sarat Pomorie este baza extragerii de namoluri curative, ca si Techirghiol.
Orasul este scaldat in razele soarelui si mangaiat de aerul salin al statiunii: pe de o parte venind dinspre mare, pe de alta parte – dinspre lac.
Datorita acesteia toamnele sunt foarte placute, avand temperatura medie de circa 20°C. Se fac tratamente ale afectiunilor musculare, ginecologice, posttraumatice, dermatologice, ale sistemului nervos periferic etc.
Statiunea Pomorie este preferata pentru yachting, inot, pescuit.
Va lasam sa descoperiti singuri bogata istorie a acestui oras, prin excursii organizate si oferite de administratorii hotelurilor.
Plaja
Faleza din Pomorie prezinta un mal jos, nisipos, bogat in minerale fieroase, complet descoperit in zona estica si vestica a statiunii si care se propteste in baza muntilor balcani. Lungimea plajei este de circa 4 km fiind decorata cu “blue flag".
Orasul-statiune Pomorie poate caza peste 60.000 persoane in hoteluri de toate categoriile si pensiuni. Vecinatatea cu Sunny Beach ofera mai multe posibilitati de recreere. Transportul este asigurat regulat de  tractorase ce parcurg litoralul.
 


Hotel Pomorie 3*

Poza Hotel Pomorie 3*
Early Booking

Hotel Relax 3*

Poza Hotel Relax 3*
Early Booking