Rezervari on-line

Gotzens


Götzens este o localitate mică şi romantică, la doar cca. 7 km de Innsbruck. Zona de schi olimpică (1964 şi 1976) atrage până astăzi mulţi vizitatori. Până la domeniul schiabil Götzens/Mutters sunt doar 500 m, Axamer Lizum este la cca. 10 km. Localitatea este situată pe un platou însorit, de unde puteţi să apreciaţi o vedere fantastică asupra munţilor înconjurători. În ceea ce priveşte ocuparea timpului liber nu există practic limite! Relaxare şi linişte puteţi găsi făcând o plimbare cu sania trasă de cai, sau o excursie prin pădure, eventual la lumina torţelor. Cei care îşi doresc ceva mai animat, pot alege, printre altele, între o seară la bowling sau la săniuş. În plus există în învecinatul Axams un centru dedicat timpului liber, unde vă este oferită posibilitatea de a practica numeroase activităţi. De asemenea în apropiere este capitala Tirolului Innsbruck, ale cărui numeroase magazine vă invită la cumpărături.

ZONA SKI

Götzens este situată directă la domeniul schiabil Muttereralm, inclus în skipass-ul Götzens/Mutters. Cu acest skipass aveţi acces la 13 km de pârtii şi 4 instalaţii mai jos de Pfriemesköpfl. Noua gondolă de 8 persoane „Götzner Bahn“ vă duce comod la din staţiune la Pfriemesköpfl la 1.800 m. De la Pfriemesköpfl duce o pârtie sportivă înapoi la Götzens. Alternativ puteţi alege pârtii largi pentru familii şi începători, care duc la Mutters şi de acolo în continuare sus cu instalaţia Muttereralmbahn. cei cu multă experienţă pot să profite de pârtia neagră de la Pfriemesköpfl la Muttereralm, pârtia unde se antrenează şi campioni austrieci. Mai multe instalaţii de zăpadă artificială au grijă să nu vă lipsească posibilităţile de schi! Zona dedicată celor mici şi începătorilor este la 1.800 m şi are astfel zăpadă asigurată. Refugii confortabile în domeniul schiabil precum şi restaurantul de la staţie de munte Muttereralmbahn vă aşteaptă la o pauză şi o gustare.
Pentru cei care îşi doresc un concediu variat şi companie plăcută, Götzens este perfect! Fanii Après-Ski-ului găsesc aici o discotecă şi 2 baruri la staţia de vale a instalaţie Mutterer pentru suficiente posibilităţi de a petrece o seară interesantă. Din acestea fac parte drumeţii pe zăpadă, derdeluş, bob, patinaj, excursii la lumina torţelor şi competiţii schi cu ceremonie de premiere. Dacă acestea nu sunt de ajuns - vă recomandăm o plimbare la Innsbruck, la doar 10 km depărtare. În capitala Tirolului găsiţi o oferta variată de cultură şi agrement care nu lasă nimic de dorit.
Pe pasionaţii schiului fond îi aşteaptă în total lqa Olympia Skiworld Innsbruck în jur de 120 km trasee. Acesta sunt foarte variate şi duc atât prin perisaje montane cât şi rurale. Foarte comod este ski-bus-ul dedicat exclusiv schiului fond, care vă duce fără probleme în fiecare din domenii. Ruta de dificultate medie de la Innsbruck la Rinn are 46 km! La Gries im Sellraintal există în plus nocturnă, pentru un traseu relativ uşor de peste 4 km. Altul, de 30 km, duce de la Mutters prin Götzens până la Natters. Începătorii au posibilitatea de a lua lecţii de schi fond.

Informatii despre partiile de ski

Cel mai înalt punct al zonei 1.800 m

Cel mai jos punct al zonei 950m

Statiune de schi la altitudine 868m

Numar instalatii transport pe cablu 4

Numar teleschiuri 1

Numar telescaune 1

Numar telecabine 2

Pârtii în total 16 km

Pârtii verzi/albastre 5 km

Pârtii rosii 10 km

Pârtii negre 16 km

 


Hotel Edelweiss 3*

Poza Hotel Edelweiss 3*
Early Booking