Rezervari on-line

Kitzbuhel


Situat intre Kitzbüheler Horn si Hahnenkamm, la altitudinea de 800 metri, se afla regiunea Kitzbühel cea mai bine situata in zona Nordwest-Staulage, cu zapada garantata in vale din decembrie pâna in aprilie. 170 de kilometri de pârtii excelent pregatite, 33 de kilometri de rute de schi marcate pe toate gradele de dificultate, parcuri de distractie pentru amatorii de snowboard, pârtii de sanius naturale, sute de kilometri de pârtii de schi fond si de rute de drumetie pe timp de iarna fac din zona de schi Kitz Ski Unlimited, care se intinde in sapte sate si in doua landuri federale paradisul absolut pentru iubitorii sporturilor de iarna din Alpi.
Cele 6 scoli de schi din zona de schi le stau la dispozitie incepatorilor si celor care vor sa-si perfectioneze stilul precum si un numar total de 53 instalatii moderne de teleschi si telegondola ale societatii Bergbahn AG Kitzbühel care transporta zilnic fanii sporturilor de iarna pe versantii si pe pârtiile inzapezite, cabane pentru schiori si snack baruri alpine.
Pentru incepatori si pentru cei care vor sa isi perfectioneze stilul regiunea ofera in plus un serviciu special si unic in intreaga Austrie: in fiecare loc din zona de schi va stau la dispozitie gratuit instalatiile de teleschi din vale.
Kitzbuhel se afla pe lista statiunilor Top Ten din Austria, atat datorita programelor variate de Apres-ski ce le ofera, cat si datorita infrastructurii sale impresionante: sute de km de partii, 2 lacuri, 30 terenuri tenis, 4 terenuri uriase de golf. Kitz, cum este numit de turisti, are un flair tirolez imbinand cu success traditionalul cu modernul. Este locul de intalnire al personalitatilor din lumea sportului, culturii si a showbusinessului.
Kitzbuhel pulseaza de viata nu doar iarna ci si vara, cand evenimente cum ar fi : Cupa de tenis general sau Clasic Car Alpine- Rally, atragand mii de vizitatori.

 


Hotel Q! Resort 4*

Poza Hotel Q! Resort 4*
Early Booking