Rezervari on-line

De ce Agentia de Turism Adiela Travel  ?

-    Va puteti baza pe experienta in turism acumulata din 1998,  profesionalismul, promptitudinea  si flexibilitatea noastra!
-    Puteti conta pe calitate, ingeniozitate, atenţie și preţuri competitive.
-    Relaţiile cu clienţii  reprezinta prioritatea noastră numărul 1.
-    Increderea pe care ne-o acordati ne onoreaza si ne obliga sa mergem impreuna!


 Adiela Travel  oferă  vacante pentru toate gusturile si pentru orice buzunar, servicii de calitate  la tarife accesibile. Cazarile sunt atent selectionate prin vizitarea si verificarea personala a locatiilor  si a calitatii serviciilor.


 Adiela Travel  din Craiova  este agenţie de turism , ce ofera servicii turistice complete  in tara si strainatate catre toate destinatiile si pentru toate bugetele.  Va pune la dispozitie, pachete turistice, chartere avion, chartere autocar, circuite culturale, weekend breaks, cazari, transport, exotic, ticketing, etc iar pentru companii: corporate, ticketing, insentive, team building.

 

Turism intern, litoral, odihna, statiuni balneare, statiuni montane, agroturism, Delta Dunarii.

Adiela Travel   va ofera rezervari la hotelurile, vilele si pensiunile  din Romania  Impreuna vom gasi pachetul turistic  de calitate, care se potriveste dorintei si posibilitatilor dumneavoastra financiare.

 

Turism Extern: litoral, munte, circuite, capitale, croaziere

Adiela Travel   va ofera atat rezervari individuale cat si de grup, chartere cu autocarul sau cu avionul  la hotelurile din strainatate si circuite turistice, servicii de rent-a-car, croaziere pe marile si oceanele lumii, si multe alte programe tematice.  Pentru ofertele de avion se utilizeaza aeronave in sistem charter beneficiind  de reduceri semnificative ale tarifelor de transport aerian. Pentru transportul cu  autocarul se folosesc numai  autocare clasificate.

 

Turism de afaceri si evenimente

Adiela Travel  oferă o gamă variată și cuprinzătoare de servicii care se adresează direct nevoilor companiilor, propunând soluţii de călătorie inovative, perfect adaptate nevoilor fiecărui client. pachete standard, dar si servicii personalizate pentru conferintele, congresele, seminariile, training-urile si întâlnirile tale de afaceri.

 

Adiela Travel va propune să devină un partener de încredere și un bun consultant în ceea ce privește organizarea tuturor activităţilor de T&E (Travel and Entertainment) ale companiei dumneavoastra ne îngrijim de fiecare detaliu pentru a vă da posibilitatea de a vă concentra pe afaceri .

 

Adiela Travel  ofera discount-uri pentru grupurile organizate si pentru cei care rezerva din timp, tinerii casatoriti, turisti fideli etc .

 

Adiela Travel asigura numeroase alte servicii suplimentare:

 

- rezervarile pot fi facute prin e-mail sau sistemul de rezervare on-line , cu acces direct la unitati de cazare din intreaga lume, prin completarea bonului de comanda si contractului si depunerea  unui avans de minim 30% in momentul inscrierii

-  ofera posibilitatea de a plati vacanta  in rate, in lei sau euro,  prin firma sau prin depunere in  banca . In momentul rezervarii se achita un avans de 30%  iar diferenta in oricate rate doriti, cu pana la 15 zile inaintea plecarii.Pentru pachetele in euro care se achita in lei se percepe un comision de 0,3% de risc valutar

-  livrarea voucherelor / biletelor de avion direct acasa  sau  la sediul firmei ,

-  încheiere de  asigurari medicale pentru calatorii în strainatate,