Rezervari on-line

Sunny Day

harta Sunny Dayharta Sunny Day

Distante: Bucuresti-Ruse-Varna=314 km. Varna-Sunny Day=10 km.
Statiune de lux cu 4 hoteluri elegante, amplasate intr-un cadru natural minunat, de o parte un parc cu specii de copaci foarte rare, izvoare de apa minerala, de cealalta parte marea.
Descriere
Statiunea Sunny Day este minuscula ca suprafata (150 km2) dar plaja suficient de incapatoare pentru capacitatea hotelurilor.
Este locul perfect pentru un concediu de lux departe de ochii lumii si de galagia oraselor mari.
Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejari, pini si brazi serveste ca locul ideal de promenada.
Sunny Day este situata la circa 10 km nord de Varna si 8 km la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena
Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale (pe baza apelor, namolurilor, masaj etc.). Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress.
Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor.
Retineti ca in 1997 in Spania statiunii Sunny Day i s-a atribuit premiul “International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry”, iar in 1998, la New York – “Golden America Award for Quality.
Plaja
Sunny Day beneficiaza de o plaja cu nisip fin, foarte linistita. Lungimea – circa 1 km, latimea plajei – circa 60 m.
Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni,Apartamente
Intreaga statiune Sunny Day este formata din 4 hoteluri care ofera servicii de cea mai inalta calitate, fiind clasificate la 4* trei dintre hoteluri, si unul la 3*.