Rezervari on-line

Byala


Statiunea Byala este o localitate rustica situata la 50 km sud de Varna si 10 km nord de Obzor cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie.
Locatie statiunea Byala: statiunea Byala este excelenta pentru constructiile in trepte cu vedere deasupra marii. Faleza inalta din zona favorizeaza o buna vedere la mare pentru unitatile de cazare situate acolo permanent. Biala (Byala) este o statiune de mare, unde se pot inchiria case particulare vizitatorilor.
Aici combinatia intre plaja cu nisip deschis si padurea abundenta este de o frumuseta rara.
Apa marii este curata datorita faptului ca in apropiere orasului nu exista fabrici iar statiuna are conditii de odihna si relaxare foarte ridicate.
Totodata puteti admira si vizita stanca bine cunoscuta cu numele "Stanca Alba". La 6 km din Biala (Byala) se afla orasul Obzor, care era denumit de greci HELIOPOLIS, care inseamna orasul Soarelui. Intre orasul Biala(Byala) puteti vizita campingul LUNA, SOARE si PROSTOR care dau posibilitatea vizitatorilor sa ajunga cu automobilul personal, si pot amplasa corturi. Cel mai apropiat camping de oras, este campingul "CRISTINA".
Situat pe coasta Marii Negre pitoresc, statiunea Byala este o mica asezare tradiţionala din Bulgaria, cu o populatie de aproximativ 2.300 de locuitori. Byala este situata între cele mai importante orase bulgare de la Marea Neagră - Varna şi Burgas, care au ambele aeroporturi internationale, făcandu-l un preferabil si usor pentru a ajunge la destinaţie de vara. E bine cunoscuta pentru marea de un albastru de cristal, plaje magnifice cu nisip şi industria vinului, Byala a devenit statiune de vara mult mai populara. Situata la doar 50 de km sud de capitala Bulgariei si situată la nord la 80 km de orasul industrial din Burgas, oferă vederi panoramice in Byala se transforma într - un locul perfect pentru o vacanta pe plajă.
In ultimii ani sa dezvoltat rapid Byala si este un loc de vacanţa dorit de multi turisti, datorita pozitiei sale bune, 6 km de plaja lunga cu nisip auriu fin. Există, de asemenea, multe plaje virgine in vecinatate, necunoscute pentru majoritatea turistilor.
Multi vizitatori care au venit la Byala, o compara cu Riviera Franceza, poate din cauza la zona sa de deluros care oferă unele cu vederi minunate la mare si apusuri de soare de neuitat si rasarituri de soare. Dealurile din Munţilor Balcani sunt doar la 6 km sud de Byala. In primul rand stabilit în secolul al treilea, orasul Byala are o istorie bogata si interesanta. Ruinele unei vechi cetati se găsesc înca aici si stancile albe istorice(în cazul în care numele orasului, ceea ce înseamnă alb provin), care înconjura de plaja de nisip, pare să contină dinozauri vechi.
Zona de coastă a municipiului este caracterizat printr-o combinaţie de coasta stâncoasă, golfuri mici şi benzi de plaja cu dune de nisip. Coasta este abruptă şi conduce la plaja. Lungimea totală a plajei este de 14300 de metri sau aproximativ 3% din lungimea totală a litoralul bulgaresc.
Cele mai multe plaje sunt expuse la est, nord şi sud si oferă condiţii optime pentru mai mult soare. Municipalitatea Byala este poarta de districtului Ruse din vestul şi centrul Bulgariei si se margineste cu orasul Targovishte şi Regiunea Veliko Tarnovo.Zona municipiului este de 341 km patrati. Centrul municipal se află la 55 km de Ruse, 58 km de la Veliko Tarnovo, la 22 km de Trambesh şi 53 km de Popovo.
Amplasarea municipiului în termeni de geografie este strategic şi determină locul său în transportul national, energie şi infrastructură de comunicaţii. Există un parc etnografic, iar în apropiere este un paleo-geologice Pietrele Albe. Byala este un loc minunat pentru recreere, care favorizează o combinaţie de climat munte şi la mare. Byala este printre cele mai curate orase din Bulgaria.