Rezervari on-line

Cannes

harta Cannesharta Cannes

DESCRIERE CANNES
Cea mai cunoscuta statiune de pe Coasta de Azur, renumita in special pentru Festivalul International de Film, Cannes este o destinatie recomandata pentru orice turist, oferind totul, de la obiective culturale, monumente istorice si muzee la plaje si sporturi nautice, magazine, restaurante, baruri, cluburi de noapte, sansa de a intalni celebritati din intreaga lume.
Este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Franta, iar orasul cu aproximativ 70.000 de locuitori nu duce niciodata lipsa de vizitatori. Festivalul International de Film de la Cannes, unul dintre cele mai vechi si importante din lume, a avut prima editie in 1939. 
 
LOCURI DE VIZITAT IN CANNES
Quartier des Anglais
Un cartier din partea veche a orasului, si-a pastrat farmecul datorita impresionantelor vile, creatii arhitecturale inspirate de castele, vile romane, elegante edificii clasice. Este un loc perfect pentru o plimbare, iar cladiri precum Villa Eleonore Louise sau Villa Fiesole merita admirate ca opere de arta.
Ile Ste Marguerite
Puteti ajunge aici in cel mult 15 minute, pentru a descoperi locul unde legendarul Om cu Masca de Fier a ramas pret de peste un deceniu. Celula in care a fost inchis poate fi vizitata in Fortul Ste Marguerite.
Parcul Phoenix
Gradina Botanica din Cannes este deosebit de bogata si bine pusa in valoare de ingrijirea atenta, aici gasindu-se numeroase specii de plante, majoritatea exotice, precum si cea mai mare sera din Europa.
Parc Zoologique de Frejus
Initial era o gradina zoologica traditionala, astazi a devenit un adevarat parc pentru safari. In uriasa rezervatie naturala au fost recreate habitatele naturale ale diverselor specii.
Galimard
Intr-un oras in care exista un muzeul al parfumurilor, Galimard era o prezenta obligatorie. Este o parfumerie perfect functionala, unde vizitatorii pot descoperi pas cu pas cateva dintre misterele unei industrii de milioane de dolari. De la laboratoarele unde se mixeaza esentele la sectiile de unde ies sticlutele de parfum, Galimard este o calatorie fascinanta. Mai mult, sub indrumarea unui maestru parfumier, doritorii isi pot crea propriile esente. Totul, normal, contra cost.
Musee de la Castre
Cel mai cunoscut muzeu din Cannes, gazduit in Chapelle de St Anne, are o bogata colectie de opere de arta, instrumente muzicale, arta decorativa, precum si o interesanta sectiune de etnografie.
Muzeul Marii
Perfect pentru un loc unde marea si calatoriile pe mare au jucat mereu un rol foarte important, muzeul prezinta in colectiile sale lumea marilor, cu flora si fauna acestora, accentul fiind pus pe speciile rare ce pot fi gasite in regiune.
Musee International de la Parfumerie
Un muzeu ‘elitist’, ce prezinta parfumuri din toata lumea, majoritatea realizate de parfumieri celebri, precum si o gama larga de piese istorice si colectii de sticle de parfum.
Musee d’Art et d’Histoire de Provence
O bogata colectie de piese diverse, din preistorie pana in prezent. Sediul muzeului este o opera de arta arhitecturala, datand din secolul XVIII.
La Croisette
La Croisette principalul bulevard din oras, marginit de palmieri, aici veti gasi numeroase restaurante si magazine.
La Suquet
Partea veche a orasului, merita vizitata pentru farmecul si armonia arhitecturala a cladirilor.

  


Hotel L'Esterel 2*

Poza Hotel L'Esterel 2*
Early Booking