Rezervari on-line

Zell Am See

harta Zell Am See

Faimoasa pereche de statiuni ZELL AM SEE – KAPRUN asezate pe malul unui lac superb si la poalele muntilor, la 80 km de Salzburg , cu posibilitati nelimitate de schi alpin in conditii de confort si siguranta, ofera acces la doua zone de schi, in total 130 km de partii, dintre care 40 km pe ghetar (altitudine max.3200 m).Statiunile, perle ale Alpilor, isi asteapta turistii la coborarea de pe munte,oferindu-le posibilitati de distractie si de relaxare pe masura excelentelor facilitati de schi de pe munte.
Acest oras mic situat in zona lacului Zeller ofera numeroase magazine, baruri si cafenele. In perioada iernii lacul este inghetat si poate fi parcurs de pe-o parte pe alta dar se pot practica si activitati precum patinaj sau curling. Zell am See face parte din regiunea de sport Europa care include si zona ghetarului din Kaprun. Fiind usor accesibila cu ski bus-ul statiunea este recomandata tuturor pasionatilor de schi, indiferent de nivelul de pregatire.
Viata de noapte: numeroase cafenele traditionale, baruri , discoteci si cluburi animate: Crazy Daisy's, Insider Bar, Hirschenkeller,  Karambar,Mem bar, Greens, Viva, Diele Bar , Flannigans.
Activitati: piscina, patinaj si hockey, sanius, curling, squas, tenis in sala, bowling, plimari cu sania trasa de cai.
Unde mancam: 40 de restaurante cu varietate de meniuri de la cele traditionale austriece la cele chinezesti, italienesti sau frantuzesti: Giuseppe, Lebzelter, Traubenstüberl, Kupferkessel, Zum Cäser, Pizzaman, Octopussy.
Alte facilitati: magazine, sediu banca, sarituri cu parapanta, excursie la Salzburg.
Anunt pentru familii: statiunea dispune de club pentru copii cu o sectiune pentru joaca si alta pentru dormit. Copii vor avea o multime de activitati distractive iar personalul este foarte bine pregatit.
Zona Zell am See - Kaprun cuprinde: 138 km de partie
Partii pentru incepatori ( 31 partii): Pentru incepatori sunt recomandate partiile din Areitalm, de langa Schüttdorf şi pantele de pe valea Schmittenhöhe.
Partii pentru intermediari (19 partii): Cea mai largă gamă de partii pentru intermediari pot fi găsite pe Schmittenhöhe, inclusiv o coborâre superba 8 km care implică o uluitoare coborare de 1.200 m. La numai 25 minute de mers cu autobuzul de schi (gratuit) este Kaprun şi gheţarul Kitzsteinhorn, cu o zăpadă excelenta(zona inclusa in ski pass).
Partii pentru avansati (9 partii): schiorii avansati pot testa partiile din Schmittenhöhe.
Partii pentru snowboard: Zell am See are o multime de partii fantastice pentru a mentine reputaţia internaţională ca fiind o staţiune de snowboarding puternic.
 *Cea mai lunga partie masoara 8 km(Schutt).


Hotel Latini 4*

Poza Hotel Latini 4*
Early Booking

Hotel Neue Post 4*

Poza Hotel Neue Post 4*
Early Booking

Hotel St. Georg 4*

Poza Hotel St. Georg 4*
Early Booking

Hotel Lebzelter 4*

Poza Hotel Lebzelter 4*
Early Booking

Hotel Badhaus 4*

Poza Hotel Badhaus 4*
Early Booking

Hotel Heitzmann 4*

Poza Hotel Heitzmann 4*
Early Booking