Rezervari on-line

Alanya

harta Alanyaharta Alanya

Antalya este cel mai mare oras de pe coasta mediteraneana si o statiune deschisa pe tot parcursul anului.
Golful are la nord lantul muntilor Taurus si ofera peste 200 km de plaje, golfulete, vai, pesteri, paduri, cascade, toate asteptand sa fie descoperite.
Antalya este de asemenea unul dintre acele rare locuri unde in aceeasi zi poti sa faci schi dimineata si sa te bucuri de soare pe plaja, dupa amiaza.Datorita bogatiilor culturale, istorice si naturale, Antalya este denumita si riviera turceasca. Soarele, nisipul, natura si istoria se combina si formeaza una dintre cele mai populare destinatii ce se lauda cu plaje dintre cele mai curate la Marea Mediterana.
Desi Antalya a fost la inceput recunoscuta pentru tarifele foarte avantajoase pentru cazare, in prezent, construcția mai multor hoteluri de lux a ajutat la transformarea zonei in   „Raiul milionarilor”, iar printre hotelurile care au ajutat la aceasta se număra: Mardan Palace, Adam & Eve, Rixos Premium, Gloria Serenity, Calista Luxury Hotel.
Statiunea Kemer a fost planificata cu atentie pentru a se potrivi cu mediul in care se afla si ofera conditii ideale pentru o vacanta de vis. Portul complet utilat ofera facilitati pentru posesorii de iahturi care se pot bucura aici de golfuri si plaje inca neatinse.
Belek se afla la 30 de km est de Antalya si este o zona turistica foarte dezvoltata. De la deschiderea Clubului National De Golf, Belek a devenit o Mecca atat pentru impatimitii acestui sport, cat si pentru diverse competitii.