Rezervari on-line
  1. Kusadasi
  2. >
  3. Hotel Charisma De Luxe

Hotel Charisma De Luxe 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Localizare: hotel este situat chiar langa portul de yacht-uri, la numai un kilometru de central oasului. Este cel mai nou si cel mai luxos hotel din Kusadasi
Facilitati hotel: restaurant a la carte, snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, restaurant cu specific international si turcesc si meditenaneean, coafor, centru medical, babysitting, seif, internet, serviciu de secretariat pt oameni de afaceri, magazin, curatatorie, spalatorie, parcare, piscina cu sectiune pentru copii, babysitting, mini club, o piscina acoperita si una descoperita cu sectiune pentru copii, plaja este privata, baie turceasca, sauna, sala de fitness, masaj, Jacuzzi, mini club, tenis de masa, billiard, surfing, canoe, hidrobicicleta, jet ski, scoala de scufundari.
Facilitati camere: sunt echipate cu grup sanitar propriu, telefon direct, jacuzzi, tv satelit, aer conditionat, minibar, seif electronic, uscator de par, internet. Hotelul are o capacitate de 133 camere, din care 116 standard, 6 connected rooms, 7 camere family, 1 apartament king, 2 apartamente de lux.
Facilitati: 1 piscina acoperita si 1 descoperita cu sectiune pentru copii, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzzi, coafor, mini club, centru medical, babysitting, internet, serviciu de secretariat pt oameni de afaceri, magazin, curatatorie, spalatorie, parcare.
Plaja: Hotelul are plaja privata.
Sporturi: Tenis de masa, biliard, surfing, canoe, hidrobicicleta, jet ski