Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel Argisht Partez

Hotel Argisht Partez 4*

Localizare: hotelul Argisht Partez este un hotel nou cu o arhitectura deosebita, construit in 2018, situat in statiunea Nisipurile de Aur, la 100 m de plaja. Hotelul este o cladire cu 7 etaje si 200 camere.
Facilitati hotel: receptie 24h, biblioteca, Wi-fi internet gratuit in toate camerele si zonele publice, restaurant principal All Inclusive cu 200 locuri in interior si 100 locuri la exterior in cele 2 gradini, restaurant a-la-carte Pizza Babylon cu 70 locuri in interior si 70 locuri in gradina Oasis de langa piscina, 4 piscine exterioare, cu sezlonguri, piscina pentru copii, pool bar, zona VIP, corturi de masaj, scena pentru spectacole de animatie, gradina cu flori, loc de joaca pentru copii, gradinita cu animatori profesionisti, sala de conferinta cu 80 locuri, terasa panoramica pe acoperis cu suprafata 1200 mp. Complexul dispune si de un magazin si de un centru de infrumusetare cu servicii cosmetice si manichiura si parcare exterioara si interioara cu o capacitate totala minima de 300 masini.
Facilități camere: 200 de camere – studiouri spatioase, apartamente cu 1 si 2 dormitoare cu vedere la parc sau la piscina, toate dotate cu mobilier modern, bai spatioase cu cosmetice de lux, uscator de par, seif, TV LCD.
Apartamentele dispun de bucatarie complet echipata cu frigider mare, terasa, baie spatioasa cu masina de spalat.
Studio park view sau pool view (maxim 2 adulti + 1 copil): o camera spatioasa cu pat dublu si pat suplimentar = canapea extensibila;
Apartament cu 1 dormitor park view sau pool view (maxim 2+2/ 3+1): un dormitor cu pat dublu si un living cu pat suplimentar = canapea extensibila;
Apartament cu 2 dormitoare pool view (maxim 4+2/ 5+1): 2 dormitoare cu pat dublu si un living cu pat suplimentar = canapea extensibila.
Facilitati copii: baby cot, piscina pentru copii, loc de joaca, animatie.
Sport si activitati:
Gratuit: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, animatie.
Contra cost: pool bar – toate bauturile neincluse in conceptul All Inclusive.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare: 5 leva/ masina/ zi.
La check-in se solicita un depozit de 20 Euro.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com