Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel Detelina

Hotel Detelina 3*

Localizare: Situat în propriul sau parc, la circa 450 m de mare si ferit de zgomotul marilor statiuni turistice, combinand frumusetea naturii cu linistea marii.
Facilitati camere: Hotelul are 2 lifturi si 7 etaje pe care sunt dispuse 101 camere duble, 18 camere triple si 7 apartamente (living si dormitor). In fiecare camera sunt doua/trei paturi separate sau un pat matrimonial, cu posibilitatea introducerii unui pat suplimentar pentru a treia/ a patra persoana. Toate camerele dispun de: grup sanitar, TV-satelit, aer conditionat, minibar, telefon, uscator de par.
Cameră dublă 2 +1: suprafata de aproximativ 17 metri patrati Capacitatea maximă de 3 adulți.
Camera dubla 2+ 2: suprafata de aproximativ 18 de metri patrati Capacitatea maximă de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
Triple 3+ 1: suprafata de aproximativ 18 de metri patrati trei paturi și un plus. Capacitatea maximă de 3 adulți și 1 copil.
Apartament 2 + 2: zona de aproximativ 36 de metri patrati camera de zi si dormitor separate de o ușă. Capacitatea maximă de 4 adulți.
Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, sala de conferinte, seif la receptie, autobuz pana la plaja, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, rent-a-car, fitness, parcare pazita gratuita in limita locurilor disponibile. Se accepta animale de companie cu o greutate de maxim 6 kg.
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, patut pentru copil (gratuit), loc de joaca pentru copii.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com