Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel Melia Grand Hermitage

Hotel Melia Grand Hermitage 5*

Localizare: Hotelul este pozitionat excelent aproape de plaja si la cateva minute de magazinele atragatoare si restaurantele deosebite din Nisipurile de Aur. Hermitage este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din aceasta statiune.
Facilitatile hotelului: Hotelul dispune de : restaurant principal ce va ofera o gama larga si diversificata cu meniu international si traditional bulgaresc, restaurant Thailandez, lobby bar, cofetarie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara incalzita, loc de joaca pentru copii, club de noapte, centru fitness, sauna, masaj, jacuzzi, centru balneo cu o gama larga de tratamente de infrumusetare si de sanatate, sala internet, casa de schimb valutar, salon de infrumusetare, frizerie, seif la receptie, sala de conferinte, masa de tenis, sala billiard, serviciu de spalatorie si curatatorie.
Facilitatile camerelor: Hotelul detine camere deluxe cu vedere la parc si la mare si apartamente junior. Camerele sunt dotate cu: grup sanitar propriu cu telefon, uscator de par, minibar, TV satelit, telefon direct, seif si aer conditionat, birou, balcon, internet.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com