Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel Palm Beach

Hotel Palm Beach 4*

Localizare: Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este amplasat la numai 30 de metri de plaja si la 700 de metri de centrul statiunii. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur a fost reconstruit in 2001 si dispune de 124 camere si 5 apartamente repartizate pe 7 etaje.
Facilitati camere: Toate camerele au grup sanitar propriu, minibar, telefon direct, TV satelit, aer conditionat, uscator de par si balcon. Apartamentele au in plus o chicineta.
Hotelul Palm Beach ofera o serie larga de facilitati si o multime de mijloace de recreere si relaxare, cum ar fi: centru wellness, sala de bowling si biliard.
Facilitati hotel: Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur dispune de restaurant, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, biliard, bowling, lobby bar, casa de schimb valutar, sauna, centru wellness, solarium, masaj, coafor si parcare.
NOU !! Gratuit sezlonguri si umbrele la plaja, in limita disponibilitatilor (plaja este situata in apropierea hotelului).
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com