Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel Viva Club

Hotel Viva Club 4*

Localizare: Hotelul amplasat in cea mai liniștită zona a stațiunii Nisipurile de Aur, a fost complet renovat in 2013 (toate camerele si ambele piscine) si, de asemenea a fost construit un nou bar la piscina si un nou restaurant! Hotel Viva este situat in Nisipurile de Aur la circa 800 m de plaja si 1 Km de centrul stațiunii.
Facilități hotel: Hotelul are seif la recepție, birou de schimb valutar, restaurant pentru nefumători, lobby bar, bar la piscina, lounge bar, internet, wifi gratuit in zonele publice, room-service, ziare, magazine, terasa in aer liber, snack bar la piscina, parcare păzită, coafor, frizerie, beauty salon.
Servicii masa: All Inclusive Camere: Hotel dispune de 260 spatii de cazare, toate având baie cu dus, mocheta, telefon, aer condiționat, TV satelit, balcon, minibar (doar in camerele duble superioare). In camerele duble standard pot fi cazate maxim 2 persoane iar in camerele duble superioare maxim 3 persoane.
Facilitați copii: Viva Bunny Kids Club - pentru copiii din Romania va fi animator care vorbește limba romana si care va avea grija de copii pe tot parcursul zilei. Noul concept include: animator vorbitor de limba romana, jocuri tematice, înghețată intre orele 10:00-21:00, Mini Bunny Disco, spectacol pentru copii. De asemenea, pentru copii sunt valabile următoarele activități: Bunny Mini Club, loc de joaca, spatii amenajate pentru copii, piscina pentru copii, scaune înalte la restaurant, pătuț pentru copii.
Sporturi si alte activități:
Gratuit: piscina in aer liber, piscine pentru copii, șezlongurile de la piscina, umbrele si prosoape, water gymnastic, fitness, tenis de masă, biliard, gimnastica, tir cu arcul, darts, boccia, volei si mini teren de fotbal, shuttle bus catre plaja.
NOU!: gratuit șezlonguri, umbrele, bar si restaurant pe plaja. Shuttle bus-ul gratuit transfera turiștii catre plaja privata a hotelului, situata in apropierea hotelului Luna.
Contra cost: sauna, jacuzzi, masaj, internet.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare: Parcare gratuita!
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com