Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel Magnolia Club

Hotel Magnolia Club 3*

Localizare: in linistita si retrasa statiune Chaika, undeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Constantin & Elena. Hotelul se afla la circa 150 m de plaja Cabacum, la 6 km de centrul Nisipurile de Aur, 14 km de Varna. Coborarea spre plaja fiind pe o portiune de drum asfaltat si scari.
Facilitati hotel: ofera cazare in 2 corpuri de cladire, situate foarte aproape unul de celalalt, oferind cazare intr-un total de 199 camere duble, restaurant a la carte, plaja privata cu beach bar. Fiecare hotel dispune de restaurant cu terasa descoperita, lobby bar si bar la piscina. Fiecare hotel dispune de piscina exterioara pentru adulti, exista o piscina pentru copii; sala de conferinta, seif la receptie, magazine, birou de schimb valutar, acces Internet, teren de tenis. Cele doua hoteluri Magnolia 1 si Magnolia 2 dispun de terenuri de volei si baschet, loc de joaca copii, biliard, fitness, masa de tenis. Hotelul dispune de programe de animatie seara. Parcare mica in fata hotelului.
Facilitati copii: 2 terenuri de joaca, piscina exterioara pentru copii la Magnolia 2.
Gratuit: sezlonguri si umbrela la piscina si la plaja, internet Wi-Fi in zonele publice, fitness, teren de tenis (echipamentul de tenis este contra cost), teren de basket, teren de volei, tenis de masa, darts, badminton, animatie pentru copii si adulti.
Contra cost: biliard, sporturi pe apa la plaja, saltele la plaja si la piscina.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com