Rezervari on-line
  1. Nisipurile de Aur
  2. >
  3. Hotel LTI Berlin Green Park

Hotel LTI Berlin Green Park 4*

Localizare: Hotelul Berlin Green Park este situat in partea liniștită a stațiunii Nisipurile de Aur, in parc, la câteva minute distanta de plaja, in apropierea portului de yachturi.
Facilități hotel: Hotelul are 216 camere, 6 etaje, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, fitness bar, bar la piscina, bar pe plaja All inclusive, magazin cu suveniruri, reviste, seif, casa de schimb valutar, sala de animație, mini club, internet, shuttle bus pana la plaja.
Facilități camere: Camerele duble sunt spațioase, confortabile, aer condiționat, telefon, mini bar (contra cost), cablu TV cu peste 40 programe, feon, baie cu dus/cada, balcon, camere cu vedere la mare sau la parc; studiourile sunt cu o încăpere mult mai spațioasă cu posibilitatea de a fi cazata a 3-a sau a 4-a persoana; apartamentele au min. 60 mp – living + dormitor
Facilități copii: Loc de joaca pentru copii, discoteca, mini club pentru copii cu vârsta intre 4-12 ani, evenimente cu teme diferite, piscina cu secțiune pentru copii, meniu pentru copii, jocuri electronice, pătuțuri pentru bebeluși, scaune pentru bebeluși in restaurant.
Sport si activități:
Gratuit: fitness, piscina exterioara si interioara, șezlonguri cu saltele, umbrele, prosoape de plaja la piscina si la plaja (cu depozit), bar la plaja, bar la piscina, shuttle bus gratuit pana la plaja, masa de tenis, darts, boccia, volei pe plaja, fitness.
Contra cost: biliard, masaj, sauna, internet, mini bar, seif, teren de tenis
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare: Păzită – se plătește la recepție in limita locurilor disponibile.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel@yahoo.com