Rezervari on-line
  1. Bodrum
  2. >
  3. Hotel Kadikale Resort

Hotel Kadikale Resort 5*

Localizare: hotelul se afla la 3 km de Turgutreis, la 18 km de Bodrum, la 50 km de aeroportul Milas. Hotelul este in mijolcul unei frumoase gradine si dispune de 261 camere, dintre care 226 camere standard, 10 camere family, 8 king suite, 12 suite.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante a la carte, pool bar, beach bar, disco bar, servicii medicale, baby-sitter, internet, magazin, spalatorie, sala de conferinta modern utilata, coafor, piscina cu sectiune pentru copii, baby-sitter, animatie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, plaja privata,4 terenuri de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, mini golf, volei pe plaja, baschet, scoala de scufundari, teren de mini fotbal, sporturi nautice, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzzi, centru de fitness, sala de gimnastica.
Facilitati camere: camerele sunt dotate: baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, minibar, seif, balcon, TV, aer conditionat centralizat(inclus in tarif). Camerele sunt fie cu vedere la mare, fie cu vedere la gradina.
Rezervări: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel @ yahoo.com