Rezervari on-line
  1. Vatra Dornei
  2. >
  3. Pensiunea Katerina

Pensiunea Katerina 3*

Pensiunea Katerina se afla aproape de centrul statiunii pe Strada Republicii, numarul 38, la 5 minute de partiile Dealul Negru si Parc.
Situare: in inima statiunii balneare Vatra Dornei, intr-un cadru natural, avand o pozitie privilegiata la mica distanta de partia de schi si telescaun.
Adresa: Vatra Dornei, Str. Republicii, nr. 38.
Dotari generale: restaurant -150 locuri.
Dotari camere: TV, frigider -cu minibar, baie cu dus, internet -Wireless.
Număr total camere:14Duble: 10 - 5 camere cu 2 paturi si 5 camere cu paturi matrimoniale; Apartamente: 4
Servicii: Facilitati evenimente: la cerere pentru grupuri se organizeaza seri traditionale cu meniuri alese si spectacol folcloric.
Tratament:   la cerere se poate organiza tratament balnear in cea mai moderna baza de tratament din tara - situata foarte aproape de pensiune.
Distractie:  VARA: excursii cu microbuz propriu la manastirile din Bucovina si Neamt, castelul Dracula, calarie in Muntii Calimani sau Runc, drumetii cu ghid. Jocuri: paint-ball, rafting pe raul Bistrita, mountain-bike, ATV-uri.
IARNA: schi pe partia statiunii, dotata cu telescaun si teleschi, sanius, snowmobile, plimbare cu sania trasa de cai.
Atractii turistice:  Partii de schi si sanie, instalatii pe cablu, terenuri de tenis si fotbal, excursii organizate la manastiri din Nordul Bucovinei, manastiri din jud. Neamt sau Maramures, drumetii pe trasee montane marcate