Rezervari on-line
  1. Vatra Dornei
  2. >
  3. Hotel Intus

Hotel Intus 2*

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii.
Adresa: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5B, cod 725700, jud. Suceava
Amplasat ideal in centrul statiunii Vatra Dornei, Hotel Intus ofera turistilor cazati aici toate conditiile necesare petrecerii unui sejur de neiutat.
Hotelul Intus este unul din hotelurile de traditie din statiune, cu o baza de tratament foarte moderna si eficienta in tratarea afectiunilor aparatului cardio vascular, locomotor sau neurologic.
Dotari generale:restaurant -240 locuri, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, bar de zi- 40 locuri, lift, magazin, se accepta carti de credit.
Sali de conferinta: 1
Dotari camere:TV, frigider, baie cu cada, telefon.
Număr total camere: 145 duble
Observaţii
• Check-in incepand cu ora 12:00; check-out pana la ora 12:00.
Servicii:coafor,frizerie.
Servicii masa:se acorda in unitatea restaurant propriu, categoria I, in sistem bonuri valorice.
Fitness/Wellness/Sport: SPA -sauna, baza tratament -3 cabinete medicale, teren sport mixt, sala de gimnastica, masaj.
2 partii de schi omologate si o partie de schi si sanie; o partie de schi, din cele doua omologate, este dotata cu telescaun iar cealalta este dotata cu instalatii de tip teleschi si baby schi.
Tratament: baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: bai la cada cu apa; minerala încalzita, electroterapie, hidroterapie (afuziuni, bai de plante), masaj, sala de gimnastica medicala si gimnastica aerobica, împachetari cu parafina, mofete artificiale; profil si indicatii de tratament: afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, boli asociate (respiratorii, endocrine, digestive, metabolice, de nutritie).
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Distractie:club.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com