Rezervari on-line
  1. Sinaia
  2. >
  3. Hotel Arca lui Noe

Hotel Arca lui Noe 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din staţiunea montană Sinaia, a fost proiectat în 2005 în stilul marilor hoteluri din Europa iar scopul a fost îndeplinit cu succes. Cu 31 de camere şi 2 apartamente pe 9 nivele, clădirea se ridică impozant la 27 m înălţime, Arca lui Noe oferă o privelişte deosebită asupra Munţilor Bucegi.
Designul interior reflectă luxul în cele mai mici detalii. Holul este ornat cu portrete reflectând plecarea şi întoarcerea lui Noe. Decorul este accentuat cu detalii din lemn şi marmură. Frumoasa Sală a Restaurantului cu plafoane înalte este înfrumuseţată cu candelabre. Pot fi savurate mâncăruri rafinate din bucătăria Internaţională şi Armeană, cărora li se adaugă o listă selectă de vinuri fine.
Hotelul Arca lui Noe este un exemplu inedit de lux în Sinaia. Nouă etaje cu un design clasic unic, îmbogăţit de finisaje şi detalii din marmură şi lemn, trepte şi dale din marmură.
Hotelul Arca lui Noe va pune la dispoziţie şi posibilitatea găzduirii evenimentelor speciale în viaţa dvs., atât pe plan personal dar şi profesional. Sala de conferinţe oferă spaţiul ideal pentru o întâlnire de afaceri, un consiliu sau o reuniune, orice activitate fiind cu succes întreţinută şi facilitată de echipamentele audio-video.
Apropierea de Mănăstirea Sinaia, permite o plimbare relaxantă până la principalele puncte de atracţie din staţiune: Castelul Peleş, Muzeul Bucegi, Cota 1400.
Toate cele 31 de camere şi 2 apartamente din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate în stilul clasic.
Tradiţie, lux, confort, precum şi o atenţie sporită la detalii sunt toate particularităţi distinctive ale camerelor de hotel. Toate camerele dispun de telefon, mini-bar, TV şi seif propriu, cabine de duş cu hidromasaj şi balcoane cu o vedere extraordinară asupra Munţilor Bucegi.
Hotel Arca lui Noe oferă oaspeţilor săi o sală de conferinţe şi sală de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio şi video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afişare, computer, acces la Internet şi mass-media.
După o plimbare în parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultând muzică şi bucurându-vă de specialităţile gastronomice ale Bucătarului Şef. O întâlnire de afaceri în restaurantul Arca lui Noe vă va aduce un succes sigur. Serviciile oferite de personalul nostru sunt de cea mai bună calitate şi sunteţi oricând bine veniţi să descoperiţi tradiţia Restaurantului Arca lui Noe.