Rezervari on-line
  1. Predeal
  2. >
  3. Pensiunea Speranta

Pensiunea Speranta 3*

Localizare: Situatã în statiunea Predeal judetul Brasov, amplasatã la doar 1,5 km de centru, pe drumul cãtre cabana Trei Brazi,într-o zonã cu peisaj mioritic si liniste desãvârsitã, Vila Speranta se regãseste printre cele mai reprezentative vile de acest gen din zonã. Dotatã la standarde internationale este un etalon în domeniu pentru aceastã zona a României.
Statiunea montana Predeal este situata in centrul Romaniei, intre izvoarele raurilor Prahova si Timis.Aflat la 25 km sud de municipiul Brasov si la 140 km de capitala Romaniei,Predealul este o statiune usor accesibila pentru turistii de pretutindeni.
Drumul pana la Predeal il puteti realiza cu trenul sau cu masina.
Dotari generale: Pensiunea Speranta dispune de 17 camere duble si 3 apartamente pentru familii cu maxim 2 copii,douã saloane restaurant cu un total de 140 de locuri:primul salon cu un numãr de 40 de locuri este amenajat într-un stil rustic-vânãtoresc;cel de-al doilea salon restaurant nou deschis, dispune de 100 de locuri si este amenajat în trepte sub formã de separeuri, cu o ambiantã intimã plãcutã oferitã de cadrul floral în care este amenajat si luminat natural;gratar in curte; 1 sala de conferinte de 70 locuri si 1 sala de conferinte de 30 locuri (ecran proiectie, flipchart, tv,sistem audio, sala coffe break, internet wireless, calculatoare de birou, imprimanta legata la retea).
Dotari camere :pat dublu/pat matrimonial, baie proprie, TV, frigider, minibar, balcon, room service.
Agrement: excursii in imprejurimi,plimbari cu ATV-uri,spatiu joaca pentru copii, leagane,foc de tabara,sauna,sala club-masa ping-pong, rummy, table, etc.
Servicii:
Gratuite:- room-service
             - internet wireless
             - informatii turistice
             - parc de joacã pentru copii
             - parcare pãzitã

Cu plata:- spãlãtorie
             - fitness
             - saunã
             - fax
             - internet cafe
             - transport persoane cu microbus-ul
             - excursii asistate cu ghid turistic
             - închirieri ATV
             - sala club (rummy, tenis de masã, cãrti de joc, etc.)
             - închirieri material sportiv
             - pregãtire sportivã pentru schi, înot, tenis de câmp