Rezervari on-line
  1. Poiana Brasov
  2. >
  3. Hotel Condor

Hotel Condor 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


Situare: in apropierea hotelului Piatra Mare orientat catre partiile Bradul si Postavarul, fiind amplasat in centrul statiunii.
Dotari generale: hotelul dispune de 22 camere duble, apartamente, sauna, sala de fitness, sala de mic dejun (poate fi organizata ca si sala de conferinte), terasa, parcare.
Dotari camere: camere duble: cu orientare catre partie, telefon, seif, minibar, televizor, uscator de par, baie cu cabina de dus; apartamente: 2 camere cu pat matrimonial si baie proprie, camera principala are o parte de living cu coltar mare si televizor, baie cu jacuzzi; in cea de-a doua camera exista pat matrimonial si baie cu cabina de dus.
Servicii masa: micul dejun se acorda in unitatea Salon Mic Dejun Condor, categoria I, in sistem bufet suedez.
Factori naturali turistici: partii de schi: Lupului, Kanzel, Ruia, Subteleferic, Drumul Rosu, Bradul, Slalom Poiana, Stadion.
Facilitati copii: copiii pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare; peste 7 ani se achita 50% din tariful de cazare pentru un adult cu pat suplimentar.
Atractii turistice: Brasov - Biserica Neagra, Biserica Sfantul Nicolae, Cerbul Carpatin, Cetatea Brasovului; Cetate Rasnov, Castelul Bran, Muzeul Peles si Manastirea Sinaia.
Observaţii:  La receptie se achita taxa de statiune